Haberler

Şişli'de Bomba Patladı

Şişli Kurtuluş'ta Park Halinde Bulunan İki Aracın Arasına Bırakılan Parça Tesirli Bomba Patladı.

DHA İSTANBUL- ŞİŞLİ'DE PARÇA TESİRLİ BOMBA PATLADI

*Şişli Kurtuluş'ta park halinde bulunan iki aracın arasına bırakılan parça tesitrli bomba patladı. Olayda ölen yada yaralanan olmazken iki araçta maddi hasar meydana gelirken bir işyerinin de camları kırıldı.

Şişli Kurtuluş Akağalar Caddesi Mirimiran Sokak içerisinde park halinde bulunan iki aracın arasına bırakılan parça tesirli bomba büyük bir gürültü ile patladı. Saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda can kaybı olmadı. Patlamanın etkisiyle park halindeki iki araçta maddi hasar eydana geldi. Olay sırasında Mirimiran Sokak bulunan Asmalı Kahvehanesi'nin de camları kırıldı. Mahalle sakinleri tarafında polise ve itfaiyeye haber verildi.Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek vatandaşları olay yerinde uzaklaştırarak bomba imha ekiplerine haber verdi.Kısa sürede olay yerine gelen uzman ekipler çevrede araştırma yaparak bombanın türünü bulmaya çalıştı.İlk incelemelerde bombanın parça ve basınç etkili el yapımı bomba olduğu anlaşıldı.Bomba imha uzmanlarının inceleme yaptığı sırada çevrede büyük bir gürültü duyuldu. Polisler sesin geldiği yere doğru yöneldiler ancak herhangibir olaya ve kişiye rastlamadı. Görgü tanığı "Evde oturuyorduk. Büyük bir ses geldi. Camdan baktığımda dumanla yükseliyordu. Bizde evden inerek olay yerine geldik. Şuan ne olduğunu bilmiyoruz. Polisler araştırıyor" dedi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Polis eve baskın düzenledi! Uyuşturucu verdiği kızı evinde zorla tutan Hasan Can Kaya gözaltında

Polis eve baskın düzenledi! Uyuşturucu verdiği kızı evinde zorla tutan Hasan Can Kaya gözaltında

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Bahçeli'nin ittifak resti ortalığı karıştırdı! Erdoğan kurmaylarını ''Aman ha'' diyerek uyardı

Bahçeli'nin ittifak resti ortalığı karıştırdı! Erdoğan kurmaylarını ''Aman ha'' diyerek uyardı

Bakmadan Geçme

Ölüdeniz Plajı nerede, nasıl gidilir? Fethiye'deki en iyi plajlar hangileri? Fethiye'de en güzel nerede denize girilir? Rasim Ozan Kütahyalı, Nagehan Alçı'yı dövdü mü? Nagihan Alçı ne anlattı, olay ne? İSTANBUL'DA BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK? #9925 Kurban Bayramı'nda İstanbul kaç derece, yağmur yağacak mı? Kurban eti kimlere dağıtılmaz? Kurban eti kimlere verilmeli? Diyanet'e göre kurban eti nasıl paylaştırılmalı? Bayram tatili resmi tatil mi? Bayram tatili resmi tatil olarak sayılıyor mu? Hasan Can Kaya gözaltında mı? Hasan Can kaya ne yaptı, olay ne? Hasan Can Kaya neden gözaltına alındı? Hasan Can Kaya genç kızı evinde alıkoydu iddiası! 14 Haziran hangi burç? 14 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 14 Haziran tarihi hangi burç olur? ''Gündüz kuşağı'' programları kaldırılacak mı? Bakan Yerlikaya gündüz kuşağı programlarıyla ilgili ne söyledi? Bayram namazı farz mı, sünnet mi, vacip mi? Kurban Bayramı namazı evde tek kılınır mı? AREFE GÜNÜ ORUÇ TUTULUR MU? Arefe günü oruç tutmanın fazileti nedir? Bayramda müzeler- sergiler açık mı? Bayramda hangi müzeler açık? Kurban Bayram'ında hangi sergiler açık olacak? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 14 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Buket Özgünlü kimdir, ne iş yapıyor? Buket Özgünlü (köpek velisi) neden tutuklandı, kuduz köpek olayı nedir? EURO 2024 MAÇ TAKVİMİ: EURO 2024 maçları ne zaman başlıyor?
Yerlikaya'nın hedefinde gündüz kuşağı programları var: O yayınlardan hoşlanmıyorum

Yerlikaya'nın hedefinde gündüz kuşağı programları var: O yayınlardan hoşlanmıyorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title