Haberler

Şırnak'ta Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybeden Uludere Kaymakamı Öztürk'ün Eşi İçin Mevlit Okutuldu

Şırnak'taki sivil toplum kuruluşları, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Uludere Kaymakamı Cemil Öztürk'ün eşi Özlem Kıyak Öztürk için mevlit okuttu.

Şırnak'taki sivil toplum kuruluşları, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Uludere Kaymakamı Cemil Öztürk'ün eşi Özlem Kıyak Öztürk için mevlit okuttu.

Şırnak'taki STK'lar tarafından Şehr-i Nuh mahallesinde bulunan Şükrü Geliş Camisi'nde ikindi namazını müteakip okutulan mevlide Şırnak İl Müftüsü Abdullah Kaplan, Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Murat Çetiner, TSO Başkanı Osman Geliş, Sınırlı Sorumlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Halil Acar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kazım Zan, STK temsilcileri, kurum yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şırnak'taki çeşitli camilerde görev yapan imamlar tarafından okunan mevlidin ardından İl Müftüsü Abdullah Kaplan tarafından Özlem Kıyak Öztürk için dua edildi.

STK'lar adına konuşan TSO Başkanı Osman Geliş, Kaymakam Cemil Öztürk ve eşi Özlem Kıyak Öztürk'ün Uludere'ye güzel hizmetleri olduğunu, kaymakam ve kederli ailesine baş sağlığı, vefat eden eşine de Allah'tan rahmet dilediklerini söyledi.

Mevlit sonrasında davetlilere şerbet suyu, lokum, bisküvi ve şeker ikram edildi.

Muhabir: Cafer Balık / Nail Kadırhan

Yayıncı: Behçet Güngör - ŞIRNAK

Kaynak: AA / Yerel

Cemil Öztürk Osman Geliş Uludere Şırnak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title