Haberler

Sinop Kültür ve Turizm Derneği Emitt'e Hazırlanıyor

Sinop Kültür ve Turizm Derneği EMİTT Fuarı hazırlıklarını sürdürüyor.

Sinop Kültür ve Turizm Derneği EMİTT Fuarı hazırlıklarını sürdürüyor.

Bir otelde düzenlenen basın toplantısında Sinop Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Cemalettin Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Doğan Ülgen, Nermin Levend, Nuri Şişman ve Saim Gürbüz, dernek faaliyetleri ve EMİTT Fuarı hazırlık çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Cemalettin Kaya yaptığı konuşmada, "Sinop gerek yer altı ve gerekse yer üstü zenginlikleriyle bir kültür ve tarih başkentidir. Turizm kısmına geçmeden önce kültür değerlerimizin iyi bilinmesi gerekir ve bütün Sinoplularında bununla gurur duyması lazım. Hedefimizin o kadar büyük olması gerekir ki sadece Anadolu bölgesindeki turistleri değil, bütün dünyaya açılacak bir görüşle hareket ederek, yapacaklarımız sadece deniz turizmi ile değil; farkındalık bağlamında tarihi ve kültürel zenginliklerimizle kültür turizmini ön plana çıkartarak ilimizin bu farklı değerleriyle ortaya çıkmamız lazım. Bunu yapabilmek içinde sadece yönetim kurulu üyelerimizle değil bütün Sinop halkımızın görüş ve düşünceleri içerisinde ortak fikir birliği içerisinde hareket edeceğiz" dedi.

Başkan Kaya, Ocak ayı sonunda İstanbul'da gerçekleştirilecek EMİTT Fuarı katılım hazırlıkları kapsamında da özverili bir çalışma programı içerisinde olduklarını sözlerine ekledi. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemalettin Kaya Sinop Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title