Haberler

Güzel Çirkin 7. Bölüm

Güzel Çirkin yeni bölümü ile 12 Ağustos Pazartesi Kanal D ekranlarında.

Murat (Ali Sunal) cinayet masasında komiserdir. Sert görünür ama aslında hayata alaycı bakan bir yanı vardır. İşi dışındaki şeyleri pek ciddiye almaz. Anlattığı hikayelerle, arada sırada mırıldandığı türkülerle, karizmatik hareketleriyle, girdiği her ortamda insanların ilgisini çeker. Artık onun gibi polislerin neslinin tükendiğini söyleyenlere gülüp geçer. Ona göre 'Her horoz kendi çöplüğünde öter.'

Nazlı (Naz Elmas), eğitimini birinciliklerle, takdirnamelerle tamamlamış, yurtdışında eğitim almış genç bir komiserdir. İyi eğitimli, üstelik zengin bir aileden gelen bir kızın polislikteki ısrarı çoğu için bir merak unsurudur. Kendisi için düşünülen, sicilinde güzel duracak makamları reddeder ve sıradan bir komiser gibi sahada görev almak ister. En büyük hayali cinayet masasında çalışmaktır. Birbirlerini gördükleri anda anlaşamayacaklarını anlayan Murat ve Nazlı, şube müdüründen birlikte çalışacaklarını öğrenirler. Murat'a göre bu imkansızdır.

Bu ukala, yeni yetme okul çocuğu ona sadece ayak bağı olacaktır. Nazlı için de durum pek farklı değildir. Bu kaba saba, karşısındakiyle nasıl konuşacağını bile bilmeyen, ayrımcı adamla çalışması mümkün değildir.

Murat, Nazlı'ya her baktığında için için gülmektedir. Onun İstanbul'un bu en civcivli bölgesinde birkaç günden fazla dayanamayacağını düşünmektedir. Tek yapması gereken sabretmektedir. Nasıl olsa Nazlı kısa süre sonra ağlayarak bir masa başı görevine geçmek isteyecektir. Siyah ve beyaz kadar birbirine zıt bu iki polisin uzlaşabildikleri tek nokta vardır. Her cinayeti çözmek, katilleri yakalamak ve dosyayı kapatmak. Bunun için de bir şekilde beraber çalışmayı öğrenmek zorundadırlar.

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Naz Elmas Kanal D Sinema Haberler

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm!
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title