Haberler

Güzel Çirkin 11. Bölüm

Güzel Çirkin yeni bölümü ile 9 Eylül Pazartesi Kanal D ekranlarında.

Murat (Ali Sunal) cinayet masasında komiserdir. Sert görünür ama aslında hayata alaycı bakan bir yanı vardır. İşi dışındaki şeyleri pek ciddiye almaz. Anlattığı hikayelerle, arada sırada mırıldandığı türkülerle, karizmatik hareketleriyle, girdiği her ortamda insanların ilgisini çeker. Artık onun gibi polislerin neslinin tükendiğini söyleyenlere gülüp geçer. Ona göre 'Her horoz kendi çöplüğünde öter.'

Nazlı (Naz Elmas), eğitimini birinciliklerle, takdirnamelerle tamamlamış, yurtdışında eğitim almış genç bir komiserdir. İyi eğitimli, üstelik zengin bir aileden gelen bir kızın polislikteki ısrarı çoğu için bir merak unsurudur. Kendisi için düşünülen, sicilinde güzel duracak makamları reddeder ve sıradan bir komiser gibi sahada görev almak ister. En büyük hayali cinayet masasında çalışmaktır. Birbirlerini gördükleri anda anlaşamayacaklarını anlayan Murat ve Nazlı, şube müdüründen birlikte çalışacaklarını öğrenirler. Murat'a göre bu imkansızdır.

Bu ukala, yeni yetme okul çocuğu ona sadece ayak bağı olacaktır. Nazlı için de durum pek farklı değildir. Bu kaba saba, karşısındakiyle nasıl konuşacağını bile bilmeyen, ayrımcı adamla çalışması mümkün değildir.

Murat, Nazlı'ya her baktığında için için gülmektedir. Onun İstanbul'un bu en civcivli bölgesinde birkaç günden fazla dayanamayacağını düşünmektedir. Tek yapması gereken sabretmektedir. Nasıl olsa Nazlı kısa süre sonra ağlayarak bir masa başı görevine geçmek isteyecektir. Siyah ve beyaz kadar birbirine zıt bu iki polisin uzlaşabildikleri tek nokta vardır. Her cinayeti çözmek, katilleri yakalamak ve dosyayı kapatmak. Bunun için de bir şekilde beraber çalışmayı öğrenmek zorundadırlar.

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Murat Nazlı Ali Sunal Kanal D Eylül Sinema Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title