Haberler

Sındırgı Belediyesi'nden Güreşçilere Kıspet

Sındırgı Belediyesi, tarihi Kırkpınar güreşlerinde güreşecek sporculara kıspet desteği sağladı.

Sındırgı Belediyesi, tarihi Kırkpınar güreşlerinde güreşecek sporculara kıspet desteği sağladı.

Balıkesir'in Sındırgı İlçesinde tarihi Kırkpınar Yağlı güreşlerine katılacak güreşçilere Belediye tarafından kıspet hediye etti. Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Barkır ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Zengin'de kıspet hediye törenine katıldı. Güreşçiler yaz okulunda Tugay Altıntaş tarafından eğitildiği bildirildi. Sındırgı Belediyespor güreş takımına belediye tarafından yaptırılan kıspetleri Belediye Başkanı Ekrem Yavaş hediye etti. Sındırgı'nın güreş yatağı bir ilçe olduğuna değinen Başkan Yavaş, "Gacaroğulları, Şerif pehlivaların, Mehmet Ali Yağcıların memleketinde inşallah yeni güreşçilerin yetişmesi için arkadaşlarımız, hocalarımız büyük özveri ile çalıştılar. Bu çalışmalarının neticesini görebilmek için Edirne'de yapılacak 653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne 15 güreşçimizle katılacağız. Sporun her branşına belediye olarak destek veriyoruz. Güreşçilerimizin Kırkpınar'dan ödülle döneceğine inanıyorum. Allah nasip ederse 3 Eylül'de İlçemizde de Yağlı Pehlivan güreşleri yapılacak. Yağlı Pehlivan güreşlerini ilçemizde geleneksel hale getirerek yeni güreşçiler çıkarmak için çalışmalarımız devam edecek. Güreşçilerimiz Edirne'de ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum" dedi.

Belediye Başkanı Yavaş'tan kıspetlerini alan güreşçiler Atatürk stadyumunda ilk defa kıspetleri ile antreman yaptılar. 18 Haziran Çarşamba gecesi Sındırgı Belediyesinden 3 görevli ve Hocalar Mehmet Bayram ve Tugay Altıntaş ve sporcuların Edirne'ye hareket edecekleri bildirildi. Sındırgı Belediye Spor güreş takımında şu isimler yer alıyor; Ali Yıldız, Burak Korkmaz, Seyhan Oğuz, Egehan Kahramanöz, Muhammer Erdem Değirmenci, İsmail Elmas, Hüseyin Uzan, Fatih ateş, Sabri Karaca, Sabahattin Filiz, Harun İbiş, Fatih Emre Öztürk, Hamza Altıntaş, Cihangir Gökdemir, Cemil Işık, Emre Kıymaz. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekrem Yavaş Kırkpınar Balıkesir Altıntaş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title