Haberler

Sincik İlçesinde 10 Kasım Atatürk'ü, Anma Programı Düzenlendi

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde 10 Kasım Atatürk’ü Anma programı düzenlendi.

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı düzenlendi.

Anma Programı Sincik Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk büstüne çelenk bırakılmasıyla başladı. Sincik Kaymakamı Zafer Sağ, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Safa Doğmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Korkut'un Atatürk Büstüne çelenk koymalarının ardından saat 09: 05'te saygı duruşu ile birlikte, 2 dakika süreyle siren çalınarak, İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra Hüseyin Çelik Öğretmenevi Konferans Salonu'nda devam eden program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Sincik İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Bahri Aydın tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Atatürk'ün hayatını anlatan slayt gösterisi ve öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini anlatan şiirler okunması, İmam Hatip Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Murat Güven ve Müzik Öğretmeni Serkan Kondu yönetimindeki öğrenci korosunun müzik eşliğinde oratoryom gösterisinin ardından program sona erdi.

Anma Programına Sincik Kaymakamı Zafer Sağ, Belediye Başkanı Mehmet Korkut, Garnizon Komutanı Safa Doğmaz, Emniyet Amiri Fatih Döngeloğlu, AK Parti İlçe Başkanı Şevket Öksüz, Ziraat Odası Başkanı Kadir Altıntel, daire amirleri, Öğretmenler Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Mehmet Korkut Adıyaman Sincik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title