Haberler

Sincik İlçesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Karşılamaya Hazırlanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Mayıs tarihinde ziyaret edeceği Sincik ilçesinde hummalı bir çalışma başlatıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Mayıs tarihinde ziyaret edeceği Sincik ilçesinde hummalı bir çalışma başlatıldı.

10 Ağustos tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde 95.7 oranında oy vererek, 'Türkiye Şampiyonu' olan Sincik ilçesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan teşekkür ziyaretinde bulunacak. Erdoğan, Adıyaman'a yapacağı ilk ziyarette Sincik ilçesini ziyaret edeceğini söylemişti, Adıyaman'a geliş tarihi 21 Mayıs olarak belirlendi. 21 Mayıs tarihinde Nisibbi köprüsü'nün açılışını yapacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılışın ardından Sincik ilçesine ziyarette bulunacak, Cumhurbaşkanı Erdoğan için ilçede hummalı bir çalışma başlatıldı. Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, beraberinde AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, İl jandarma Garnizon Komutanı Yarbay İbrahim Koyver ve İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ile birlikte Sincik ilçesine gelerek ilçe merkezinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhtemel gezeceği yerlerde incelemelerde bulundu. Vali Demirtaş ilçede yapılması gereken çalışmalar ile ilgili talimat verdi. İlçe merkezinde Sincik Belediyesi tarafından yapılan kilit parke taşı çalışmaları ve çocuk parkı inşaatını inceleyen Vali Demirtaş, duvarlarında oluşan çatlaklardan dolayı yıkılması talep edilen Atatürk Ortaokulunda incelemelerde bulundu. Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ve beraberindekileri, Sincik Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, Belediye Başkanı Mehmet Korkut, AK Parti Sincik İlçe Başkanı Şevket Öksüz, İl Genel Meclisi Üyeleri tarafından karşılandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Mahmut Demirtaş Adıyaman Sincik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title