Haberler

Silverline Şirketleri Tek Noktadan Yönetilecek

Silverline, Stratejik Büyüme Hedefini Destekleyecek Entegre Bir Sistem Kurmak Amacıyla Başlattığı Sap Erp Projesini Elsys Uzmanlığında Gerçekleştirecek.

Ankastre mutfak sektörünün öncü markalarından Silverline, grubun BT hizmetlerinden sorumlu şirketi Gümüş Grup aracılığıyla, yönetim süreçlerini tek çatıda toplamak amacıyla Elsys çözüm ortaklığında SAP ERP sistemine geçiyor. İlk etapta üretim ve pazarlama faaliyetlerini yürüten 5 şirketin kapsam dahiline alınacağı projede, uluslararası kabul görmüş en iyi iş süreçlerinin içselleştirilmesi sağlanacak.

Silverline, SAP ERP projesiyle, iş hedeflerine uygun olarak global boyutta yeni iş modellerine entegrasyon kabiliyeti kazanmayı, SAP ekosistemindeki sektörel tecrübeden yararlanmayı, kabul görmüş en iyi iş uygulamalarından faydalanarak kurumda değer yaratmayı, çalışanların etkinliklerini artırmalarına yardımcı olmayı ve bilgiye dayalı yönetim kültürü olgunluğunu geliştirmeyi hedefliyor. Elsys danışmanlığındaki proje kapsamında, halihazırda kullanılmakta olan servis otomasyonu ve B2B gibi uygulamalar da SAP sistemine entegre edilecek.

Türkiye piyasasında 92 bölge temsilciliği kanalıyla ulaştığı 450'den fazla tali bayi ağıyla satış ve pazarlama faaliyetlerini sürdürmekte olan Silverline, stratejik hedeflerine ulaşmak açısından SAP ERP projesinin önemli rolü olacağına inanıyor. Önümüzdeki yıllar için agresif bir büyüme hedefleyen Silverline, bu büyümeyi destekleyecek karar destek sistemlerini SAP çatısı altında toplamayı, böylece hem bilgiyi en etkin biçimde kullanmayı, hem de çalışan motivasyonunu ve şirketin değerini artırmayı amaçlıyor.

Gümüş Grup İş Geliştirme Müdürü Utku Aygül, proje hakkında şunları söylüyor: "SAP'yi seçmemizde, SAP'nin kendini kanıtlamış, olgun bir iş çözümü olması ve dünya genelinde yaygın olarak kullanılan iş süreçlerini bünyesinde barındırması etkili oldu.

Proje, hem Elsys hem de Gümüş Grup tarafında referans proje olma iddiasıyla devam ediyor. Önemli ölçüde ihracat yapan ve hisse senetleri borsada işlem gören Silverline için yapılan her tür çalışma aslında Türk ekonomisinin gelişimine önemli katkı sağlıyor. Bu bakış açısıyla, SAP projesine çok değerli anlamlar da yüklenmiş durumda."

Proje kapsamında, Üretim Planlama, Satınalma ve Lojistik, Muhasebe ve Finans, Duran Varlıklar, Kalite Kontrol, Mühendislik Yönetimi, Satış ve Dağıtım, CRM ve EFT gibi modüller devreye alınacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Pendik'te kan donduran olay! İki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu

Pendik'te kan donduran olay! İki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

Üç ilimize sınırı olan bölgede petrol bulundu

Üç ilimize sınırı olan bölgede petrol bulundu

İsrail saldırısında masum siviller diri diri yanarken ABD'den tek cümlelik açıklama geldi

İsrail saldırısında masum siviller diri diri yanarken ABD'den tek cümlelik açıklama geldi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title