Haberler

Silopi Dicle Ortaokulu'nda Fen Laboratuvarı Açıldı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden Dicle Ortaokulu’nda fen laboratuvarı açılışı yapıldı.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden Dicle Ortaokulu'nda fen laboratuvarı açılışı yapıldı.

Açılışa, Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, şube müdürleri, öğretmenler ile öğrenciler katıldı. Eğitim alanında okulun sürekli kendini yenilediğini ve varlığını devam ettirdiğini anlatan okul müdürü Çetin Demirhan, okulun eğitim-öğretimde önemli bir yere sahip olduğunu ve kurulan bu fen laboratuvarı ile öğrencilere daha iyi bir eğitim sunacaklarını söyledi.

Okul müdür yardımcısı Selahattin Dizlek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan'a laboratuvar hakkında bilgi verirken bu esna da öğrenciler de öğrendikleri deneyleri sergiledi.

Laboratuvarın iki aylık bir süre zarfında yaptıklarına değinen Selahattin Dizlek, gerekli malzemelerin çoğunluğunu Silopi Anadolu Lisesi müdürlüğü tarafından kendilerine verildiğini söyledi. Dizlek, "Resim öğretmenimiz laboratuvarımızın tavan kısmına güneş sistemi, hava boşluğu, gezegen ve yıldızları çizdi. Eksiklerimiz olmasına rağmen derslerimizi artık rahatlıkla işleyebiliyoruz. Yardımlarından dolayı tüm herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan ve beraberindekiler, fen laboratuvarının açılışını yaparak incelemede bulundu. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Silopi Şırnak Dicle Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title