Haberler

Silifke Osb Yönetimi Toplandı

Silifke Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu ve müteşebbis heyet toplantısı Kaymakam Fatih Damatlar başkanlığında toplandı.

Silifke Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu ve müteşebbis heyet toplantısı Kaymakam Fatih Damatlar başkanlığında toplandı.

OSB Bölge Müdürü Ali Kıl tarafından hazırlanan Aralık ayı toplantı gündemi ele alınarak görüşmeye açıldı. Çalışan personelin özlük haklarının görüşülmesi, arsa tahsisi, fatura ödemeleri ve 2014 yılı bütçesi yönetim kurulu tarafından kabul edilerek müteşebbis heyetin onayına sunuldu. Yapılan görüşmelerden sonra Silifke Organize Sanayi Bölgesinin 2014 yılı bütçesi de oy birliği ile kabul edildi. Kabul edilen 2014 yılı bütçesi OSB Müteşebbis Heyetinin onayına sunuldu.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Vedat Güngör, Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar'dan oluşan toplam 15 kişilik Silifke Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti de gündeme gelen Ağustos-Eylül 2013 aylarına ait yönetim kurulu ibrası yapıldı. 2014 yılı bütçesi oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda konuşan Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar yaptığı açıklamada, "Silifke Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Alan üzerinde şu anda 22 firma faaliyet göstermektedir. 18 firma inşaat aşamasında olup, 4 firmamız da inşaat ruhsatları ile ilgili çalışmalar yapmaktadır. Yeni arsa satışları ile ilgili bir dizi çalışmalarımız da devam ediyor. Mersin Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu'nun destek ve gayretleri ile her gün yeni bir yatırımcının talepte bulunduğu Silifke OSB'mizde fabrika sayımızda artmaktadır. Kaymakamlığımız, İl Özel İdaremiz, Ticaret ve Sanayi Odamız ile Silifke Belediyemizin de büyük özverileri ile hızla ilerleyen OSB'mizde artan iş yeri sayısı hem ilçemizin ekonomisine katkı sağlamaktadır, hem de bölgemizde işsizliğe büyük oranda çözüm olmaktadır. OSB'mizin bugünlerde gelmesinde başarılı katkıları ile büyümeye omuz veren başta Mersin Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu'na, tüm OSB yönetim kurulu üyelerimize, müteşebbis heyetimize, OSB Müdürlüğümüze, yatırımcılarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Silifke Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda İlçe Kaymakamı Fatih Damatlar başkanlığında düzenlenen yönetim kurulu ve müteşebbis heyet toplantısına İl Özel İdare Genel Sekreteri Vedat Güngör, İl Özel İdare Avukatı Halim Erdem Kahraman, Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Silifke Özel İdare Müdürü Erkan Arıcı, OSB Bölge Müdürü Ali Kıl, yönetim kurulu üyeleri Ali Usca, Muammer Yüksel, Teslime Bozkaya, Necdet Çerçi, Muhammet Kalkan, İlker Deveci, Atilla Özer ve Ali Doğan katıldılar. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Fatih Damatlar İsmail Bayram Silifke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title