Haberler

Silifke'de Engel Tanımayan Adımlarla Basketbol Etkinliği

Silifke'de İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Silifke Engelliler Sanat ve Spor Kulübü tarafından "Engel tanımayan adımlarla basketbol için tek yüreğiz" adlı etkinlik düzenlendi.

Silifke'de İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Silifke Engelliler Sanat ve Spor Kulübü tarafından "Engel tanımayan adımlarla basketbol için tek yüreğiz" adlı etkinlik düzenlendi.

Silifke Spor Salonu'nda yapılan etkinlikte Silifke Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ile, Mersin Büyükşehir Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı maç yaptı. Silifke ekibinin 32-26 kazandığı maç sonrası, oyunculara plaket ve hediyeleri Kaymakamı Şevket Cinbir ve Emniyet Müdürü İsmail Kavaklı tarafından verildi.

Kaymakam Cinbir, ödül töreninin ardından yaptığı konuşmada, hep birlikte çok güzel bir maç izlediklerini kaydetti.

Engelin ancak düşüncede olabileceğini vurgulayan Cinbir, "Aslında burada engelliler yazıyor ama ben hiçbir engel göremiyorum. Siz o engeli çoktan aşmışsınız. Bu çok güzel bir şey. Eğer bir engel varsa o da düşüncededir" dedi.

İlçe Sağlık Müdürü Yüksel Eren de önce kendilerini, sonra toplumu farklı olmadıklarına inandıran engelli bireylerin her işi yapabildiklerini belirtti. - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

Şevket Cinbir Silifke Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title