Haberler

Batman'da Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Güncelleme:

Batman'ın Sason ilçesinde düzenlenen silahlı saldırıda 2 kardeşten biri hayatını kaybetti, diğeri yaralandı

Batman'ın Sason ilçesi Kayabaşı Mahallesi'nde silahlı saldırıya uğrayan 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı.

İKİ KARDEŞE SİLAHLI SALDIRI

Kayabaşı Mahallesi'nde Heves Avcı (47) ve kardeşi Himmet Avcı (35) kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğradı.

BİRİ ÖLDÜ BİRİ YARALANDI

Yaralanan ve Sason Devlet Hastanesine kaldırılan kardeşlerden Heves Avcı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Himmet Avcı ise buradaki ilk müdahalenin ardından Batman Bölge Devlet Hastanesine sevk edildi.

POLİS ZANLILARIN PEŞİNDE

İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerince hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı. Polis ekipleri kaçan zanlı ya da zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.



Kaynak: AA / Güncel

Kayabaşı Batman Sason Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer? RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK ne anlama gelir? Rüyada eski sevgiliyi görmek ne demek? ALES SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? ALES sonuçları nasıl sorgulanır? ÖSYM sorgulama ekranı! Göz çapaklanması neden olur, nasıl temizlenir? Göz Çapaklanması neyin belirtisi?
500

Yorumlar (15)

Deli DumrulMobil-IOS:

Halkın partisi Hizmet partisi AK Parti

11
15
yanıtYanıtla
KÖR DUMRULmobilWeb@haberler.com:

Halkın düşmanı kalleş AK parti

4
13
yanıtYanıtla
KÜRT-İSLAM KOMUTANI SELAHATTİN-É KURDİmobilWeb@haberler.com:

Her biji HDP

2
13
yanıtYanıtla
turkiye baskani ERDOGAN Mobil-ANDROID:

batman ak partidir. ak parti batnandir

5
9
yanıtYanıtla
KÜRT-İSLAM KOMUTANI SELAHATTİN-É KURDİmobilWeb@haberler.com:

Her biji HDP

1
10
yanıtYanıtla
candi:

hdp nin 2 oy kaybı güzell haber devamı gelsin bekliyoz

2
6
yanıtYanıtla
ismailmobilWeb@haberler.com:

batman

4
2
yanıtYanıtla
yazıkmobilWeb@haberler.com:

Onlar meclise gidip ayda 10 lira para alacaklar siz neyin peşinde siniz ahmak lar bir daha ki seçime kadar onları göremezsiniz aptal olma millet

2
0
yanıtYanıtla
memetMobil-ANDROID:

allah iki partililerede akil versin durduk yere birbirinizi olduruyorsunuz kurtculuk ve muslumanlik bunun neresinde hepsi bastakilerin cikar menfaat meselesi yuzunden baska bisi yok.........

0
2
yanıtYanıtla
Abdurrahman ÇelebimobilWeb@haberler.com:

Hdp nin güvercinleri iş başında.Oy oy oyyyy

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title