Haberler

Şike Davasında Tahliye

Meşaleler Yakıp, Tezahurat Yapan Sporcu Yakınları, Sanıkların Cezaevinden Çıkışı Esnasında Büyük Sevinç Yaşadı.

MİLLİ FUTBOLCU FATİH AKYEL İLE BİRLİKTE 34 KİŞİ SERBEST

Şike soruşturması kapsamında haklarında tahliye kararı verilen, tutuklu sanıklardan aralarında Tepecikspor Başkanı Temel Eyüpoğlu, milli futbolcu Fatih Akyel, Konyaspor kalecisi Recep Öztürk'ün de bulunduğu toplam 34 kişi tahliye edildi.

Tahliyesine karar verilen sporcular, gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından saat 01.30 sıralarında Metris Cezaevinden ayrıldı.

Şike soruşturması kapsamında haklarında tahliye kararı verilen, tutuklu sanıklardan aralarında Tepecikspor Başkanı Temel Eyüpoğlu, milli futbolcu Fatih Akyel, Konyaspor kalecisi Recep Öztürk'ün de bulunduğu toplam 34 kişi tahliye edildi. Tahliyesine karar verilen sporcular, gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından saat 01.30 sıralarında Metris Cezaevinden ayrıldı.

TEZAHURAT YAPIP MEŞALE YAKTILAR

Meşaleler yakıp, tezahurat yapan sporcu yakınları, sanıkların cezaevinden çıkışı esnasında büyük sevinç yaşadı. Cezaevinden çıkan Tepecikspor Başkanı Temel Eyüpoğlu, yakınları tarafından çoşkuyla karşılandı.

OYNAMADIĞIM MAÇ İLE SUÇLANDIM

Futbolcu Recep Öztürk de "Ben bu şike haberleri ilk çıktığında, yayınlayan gazeteleri mahkemeye verdim. Yedek kulübesinde oturduğum bir maçta sonuca etki etmekle suçlandım. Suçlular cezasını elbet çeksin ama, ben 2 çocuğumun üzeine yemin ettim. Beni buraya atanlara hakkımı helal etmiyorum. Öteki dünyada görüşeceğiz. Ben bunları yaşadım, oğlumun futbol oynamasını istemiyorum." diye konuştu

SUÇSUZ OLDUĞUMUZU HERKES ÖĞRENECEK

Milli Futbolcu Fatih Akyel, tahliyeden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, kaldığı dönemde kendilerine yardımcı olan cezaevi personeline ve cezaevi arkadaşlarına teşekkür etti. Şu anda konuşmanın yersiz olduğunu söyleyen Akyel, konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapacağını, suçsuz olduğumuzu herkes anlayacağını" söyledi.

Akyel'in tahliyesi için cezaevi önünde bekleyen kardeşi, "4 ay sonra ağabeyimi görecek olmam çok sevindirici. İçerdekilerin, özellikle de ağabeyimin suçsuz olduğunu biliyorduk. Ağabeyimin ilk duruşmada serbest kalacağından emindim. Adalet yerini buldu. Ağabeyimle oturup konuşmayı, gezmeyi onunla şakalaşmayı çok özledim." dedi.

EVLAT KOKUSUNU ÖZLEDİM

Baba Akyel'de "Bundan daha güzel bir karar olamaz. Fatih'in çıkmasını bekliyoruz şimdi. Tahliye oldugunu öğrenir öğrenmez heyecanla buraya geldik bekliyoruz. Suçsuz olduklarına inanıyoz. Adalet yerini buldu. Bundan sora beraat kararını bekliyoruz. Fatih'in kokusunu, evlat kokusunu özledim." diye konuştu.

Ozan URAL - İSTANBUL / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title