Haberler

Siirtli Öğrenciler Denizle Tanıştı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Öğrencilerin Antalya'ya otele gelişleri ve oteli gezmeleri Öğrencilerin sahili gezmeleri, suya girmeleri İngilizce öğretmeni Arzu Heper ile röportaj Öğrencilerden Ayşegül Dayan ile röportaj Öğrencilerden Mehmet Mezih İlbaş ile röportaj Siirtli öğrenciler denizle tanıştı Antalya'da beş yıldızlı otelde bir günlük tatil yapan 20 öğrenciden bazıları, heyecandan kıyafetleriyle denize girdi Öğrenci Dayan: "Daha sonra tekrar denize gelmek isterim. Böyle büyük bir güzelliği kimse kaçırmak istemez" Siirtli 20 ortaokul öğrencisi, Antalya'da ilk kez denizi görme fırsatı buldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Öğrencilerin Antalya'ya otele gelişleri ve oteli gezmeleri

Öğrencilerin sahili gezmeleri, suya girmeleri

İngilizce öğretmeni Arzu Heper ile röportaj

Öğrencilerden Ayşegül Dayan ile röportaj

Öğrencilerden Mehmet Mezih İlbaş ile röportaj

Siirtli öğrenciler denizle tanıştı

Antalya'da beş yıldızlı otelde bir günlük tatil yapan 20 öğrenciden bazıları, heyecandan kıyafetleriyle denize girdi

Öğrenci Dayan:

"Daha sonra tekrar denize gelmek isterim. Böyle büyük bir güzelliği kimse kaçırmak istemez"

Siirtli 20 ortaokul öğrencisi, Antalya'da ilk kez denizi görme fırsatı buldu.

Siirt Kazım Karabekir Ortaokulunda İngilizce öğretmeni Arzu Heper, hiç deniz görmeyen öğrencilerini motive etmek ve dersi daha eğlenceli işlemek için memleketi Ordu'nun Ünye ilçesinden götürdüğü deniz kumunu masasına serdi.

Bazı soruları kuma yazan ve başarılı sonuçlar alan öğrencilerine sürpriz yapacağını söyleyen Heper, 2015-2016 eğitim öğretim dönemi sonunda öğrencilerin karnelerine deniz kabuğu ve notlar yapıştırdı.

Basın ve sosyal medyada yer alan haberler üzerine harekete geçen AnadoluJet, 8. sınıf öğrencisi 14'ü kız 20 çocuk için Antalya'daki beş yıldızlı otelde bir günlük program hazırladı.

Uçakla Antalya'ya gelen öğrenciler, oteli gezdikten sonra ilk kez denizi gördü. Hatıra fotoğrafları çektirip, eğitmenler gözetiminde oyunlar oynayan öğrencilerden bazıları, heyecandan kıyafetleriyle denize atladı.

"Umarım mutlulukları, herkese ışık olur"

Öğretmen Heper, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukların çok mutlu olduğunu belirterek, "Şu günlerde ülke olarak iyi olana tutunmak ve onu çoğaltmak zorunda olduğumuzu düşünüyorum. Umarım onların mutluluğu, herkese umut ve ışık olur." dedi.

Antalya'ya gelmeden önce iki öğrencisine denizi neye benzettiklerini sorduğunu anlatan Heper, "Biri kaplıcaya, diğeri de Siirt'teki Botan Çayı'na benzettiğini söyledi. O yüzden bugün denizi bu kadar büyük görmeleri, onlar için çok sevindirici oldu." diye konuştu.

Öğrencilerden Ayşegül Dayan, denizi gördüğü için çok sevindiğini ve heyecanlandığını anlatarak, "Bu fırsatı verdikleri için herkese çok teşekkür ediyorum. Daha sonra tekrar denize gelmek isterim. Böyle büyük bir güzelliği kimse kaçırmak istemez." dedi.

Mehmet Mezih İlbaş da denizi gördüğü için mutlu olduğunu kaydetti.

Hayalinin gerçek olduğunu dile getiren İlbaş, "8 kardeşiz. İlk defa denize giren ben oldum. Denizi çok seviyorum. Öğretmenime bizi getirdiği için çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Siirt Ünye Ordu Politika Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Bakmadan Geçme

Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title