Haberler

Siirtli İş Adamları Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

Siirtli iş adamları, Başbakan Erdoğan’ın ilk turda Cumhurbaşkanı olarak seçilmesini değerlendirdi.

Siirtli iş adamları, Başbakan Erdoğan'ın ilk turda Cumhurbaşkanı olarak seçilmesini değerlendirdi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, Başbakan R. Tayyip Erdoğan'ın ilk turda Cumhurbaşkanı olarak seçilmesinin ülkedeki mevcut istikrarın devam edeceğini söyledi. Kuzu, "Başbakan Erdoğan'ın muhterem eşi Emine Erdoğan'ın Siirtli olması nedeniyle sevincimizi daha çok arttırmıştır. Erdoğan'ın ilk turda seçilmiş olması siyasi istikrarın yanında ekonomik istikrarı da beraberinde koruyacak. Milletimiz kendi cumhurbaşkanını kendisinin seçme modelini benimsemiştir. Halk, başbakan Erdoğan'ı en önemli makam olan Reisi Cumhura seçtirmesi ülkemizin daha refah olmasını ve çözüm sürecinin kalıcı barışla sonuçlanmasını gönülden desteklediği anlamına geliyor. Aynı zamanda Türkiye'nin Ortadoğu'da yaşanan gelişmeleri de doğrudan olumlu yönden etkileyecektir. Seçim Sonuçlarının ülkemize bölgemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Siirt Sanayici ve İşadamları Dernek (SİSİAD) Başkanı Kemal Bilim ise, Başbakan Erdoğan'ın devletin en üst makamı olan Cumhurbaşkanlığına seçilmesi ekonomi ve siyasi istikrarın devam edeceği anlamına geldiğini söyledi. Bilim, "Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmesi Türkiye'nin önünü açacak. Yeni Türkiye söyleminde iyi olacağını düşünüyorum. Ekonomik anlamda bir canlılık yaşanacağını düşünüyorum. Biz iş adamları olarak bu konuda çok umutluyuz. Türkiye'nin yakaladığı rüzgarın sürdürülmesi ve istikrarın devam etmesi önemliydi. Bundan memnunuz. Türkiye'nin küresel ekonomilerin krizde olduğu yıllarda bile istikrarını koruyarak büyüme kaydetti. Türkiye'nin AK Parti ile yakaladığı istikrarın yeni süreçte de devam edeceğine inanıyor ve başta bölgemize ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Tüm Sanayici ve İşadamları Dernek (TÜMSİAD) Başkanı Cengiz Üstün de, 10 Ağustos tarihinin Türkiye'deki demokrasi ve ekonomik istikrar tarihi açısından önemli bir dönem noktası olduğunu söyledi. Üstün, "Halk ilk kez halk doğruda sandık başına geçerek Başbakan Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı olarak seçmiştir. Milletin, devletin başkanını doğrudan seçtiği 10 Ağustos'ta çıkan sonuçlar ülkemizde istikrarın ve ekonomik büyümenin devam etmesi kararıdır. Aynı zamanda Ortadoğu barışına da katkı olacağı inancındayım. Türkiye'de siyasi istikrarın olduğu dönemde ekonomik büyüme olmuştur. Bu amaçla Siirtlilerin eniştesi olan Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olması nedeniyle duyduğum memnuniyeti ifade ediyor ve başta Siirt'imize, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emine Erdoğan Siirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title