Haberler

Siirt Valisi Tutulmaz, Şirvan'da İncelemelerde Bulundu

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Şirvan ilçesini ziyaret ederek, denetim ve incelemelerde bulundu.

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Şirvan ilçesini ziyaret ederek, denetim ve incelemelerde bulundu.

Şirvan Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Tutulmaz, Kaymakam Veysel Yüksel'den ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Tutulmaz, yapımı tamamlanmak üzere olan 16 derslikli Şirvan Anadolu Lisesi inşaat alanında denetimlerde bulundu.

Kaymakamı Yüksel ve firma yetkililerinden bilgi alan Tutulmaz, inşaat alanındaki denetimleri sırasında, okul inşaatında bazı eksiklikler ve işçilikten kaynaklanan sorunları tespit etmesi üzerine firma yetkililerini uyardı.

Vali Tutulmaz, yaptığı açıklamada, okulun inşaat çalışmalarının son aşamaya geldiğini, okulun en geç bir ay içerisinde tamamlanarak eğitime açılacağını, okulun tamamlanmasıyla birlikte eğitimdeki önemli bir ihtiyacın giderilmiş olacağını belirtti.

Tutulmaz, Afacanlar Ana Okulu, Çok Amaçlı Toplum Merkezi ve Şirvan Anadolu Teknik ve Mesleki Lisesini ziyaret ederek, incelemelerini sürdürdü.

Afacanlar Anaokulunda öğrencilere çeşitli hediyeler veren Siirt Valisi Tutulmaz, daha sonra Çok Amaçlı Toplum Merkezi'ne geçerek, yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Dikiş kursunda üretilen ürünleri inceleyen ve kursiyerlerle görüşen Tutulmaz, bayanların bu tür kurslara yönlendirilmelerini istedi.

Şirvan Anadolu Teknik ve Mesleki Lisesini ziyaret eden Tutulmaz, burada öğrencilerle yemekte bir araya geldi.

Vali Tutulmaz, okula çeşitli sebeplerle ara veren öğrencilerin tekrar eğitim kurumlarıyla buluşmalarını sağlamak ve eğitime kazandırmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay ve diğer yetkililere talimat vererek, öğrenci veli ziyaretlerine ağırlık vermelerini istedi.

Tutulmaz, çocuklarını okula göndermeleri için velileri ziyaret edip ikna edecek heyetlerin oluşturulması talimatını vererek, yapılacak ziyaretlere rağmen çocuklarını okula göndermeyen veliler hakkında da yasal işlem yapılmasını istedi.

Buradan ayrılan Vali Tutulmaz, Şirvan İlçe Jandarma Komutanlığı ve Şirvan Emniyet Amirliği'ni ziyaret ederek, ilçenin güvenlik ve asayişi ile ilgili toplantı gerçekleştirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Tutulmaz Şirvan Siirt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title