Haberler

Siirt Üniversitesi'nde 9. Ulusal Eğitim Yönetimi Kongresi Yapıldı

Siirt Üniversitesi’nde ulusal ve uluslararası platformda görev yapan birçok akademisyenin katılımıyla 9. Ulusal Eğitim Yönetimi Kongresi yapıldı.

Siirt Üniversitesi'nde ulusal ve uluslararası platformda görev yapan birçok akademisyenin katılımıyla 9. Ulusal Eğitim Yönetimi Kongresi yapıldı.

Siirt Üniversitesi Kezer yerleşkesinde düzenlenen kongrenin açılış konuşmasını yapan Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, 2007 yılında kurulan Siirt Üniversitesi bünyesinde yapılan çalışmaları anlattı. Siirt Üniversitesi'nin 2007 yılında üç fakülte ile kurulduğunu hatırlatan Rektör Erman, şu an ise 7 fakülte ve 6 bin öğrencisi olduğunu, genç dinamik ve bu tür bilimsel ve kültürel etkinliklere çokça ihtiyacı olan ve ağırlık veren bir üniversite hedefine yaklaştıklarını söyledi. Rektör Erman, "9. Ulusal Eğitim Yönetimi Kongresi vesilesi ile ulusal ve uluslararası alanda seçkin bir topluluğu burada görmekten mutluluk duymaktayız. Bilimsel etkinlikler ve burada üretilecek olan bilimsel bilgiler, inanıyorum ki ülkemizin ve bölgemizin birçok sorununa ışık tutacak ve bilimsel arenaya katkı sağlayacaktır. EYED ve Eğitim Fakültesi başta olmak üzere organizasyonda emeği geçen tüm idari ve akademik personelime teşekkür ediyorum. Siz değerli katılımcılara da başarılar diliyor katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Rektör Erman'ın onursal başkanlığını üstlendiği kongre Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Korkmaz ve Prof. Dr. Ahmet Aypay'ın koordinatörlüğünde düzenlendi. 9. Ulusal Eğitim Yönetimi Kongresi, kongrenin bilimsel safhasının ardından organize edilen bölgenin tarihi ve turistik güzelliklerini görme fırsatı sağlayan gezi programıyla sona erdi - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title