Haberler

Siirt'te Avukatın Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetmesi

Diva-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Şube Başkanı Mehmet Naci Özay, Avukat Mehmet Nezir Okur'un silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesini kınadı.

Diva-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Şube Başkanı Mehmet Naci Özay, Avukat Mehmet Nezir Okur'un silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesini kınadı.

Özay, yaptığı açıklamada, tek görevi hak ve hukukun yerine getirilmesi için çaba gösteren Okur'un silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmesinin kendilerini son derece üzdüğünü söyledi.

Her insana canını veren ve verdiği canı alacak olanın da sadece Allah olduğunu ifade eden Özay, "Maalesef görevini yaptığı için saldırıya uğrayanlarla ilgili haberleri ülkemizin dört bir yanından üzüntüyle takip ediyoruz. Bunlardan biri de dün ilimizde gerçekleşti ve hak ve hukukun yerine getirilmesi için çaba gösteren genç bir avukatımız silahlı sonucu hayatını kaybetti. Saldırıyı şiddetle kınıyor ve bu tür saldırıların artık son bulmasını diliyorum" diye konuştu.

Özay, Okur'a rahmet, ailesine ve meslektaşlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Siirt Barosuna kayıtlı Okur, dün Bahçelievler Mahallesi'ndeki iş yerinden evine giderken Hami Efendi Caddesi'nde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Nezir Bülent Ersoy Siirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title