Haberler

Siirt Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı

Siirt Belediyesi Temmuz ayı olağan toplantısı düzenlendi.

Siirt Belediyesi Temmuz ayı olağan toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Siirt Belediyesi Başkanı Tuncer Bakırhan, son bir ay içerisinde ciddi yatırım çalışmaları yaptıklarını, başladıkları yol asfaltlama, parke ve kaldırım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Başlatmış oldukları 11 parkın yapımının yüzde 80 oranında tamamlandığını belirten Bakırhan, şöyle konuştu:

"Bir mesire alanın oluşturulması için çalışmalar yürütülüyor. Bunların dışında kentimizde üst geçitler, yol genişletme çalışmaları yapıyoruz. Çevre yoluna bağlantılı bir iki yol konusunda İmar ve Fen İşleri Müdürlüğüyle bir çalışma yürütüyoruz. Böylece inşallah bu Tillo yolu üzerindeki yoğunluk azalacak. Bu konuda arkadaşlarımızın yoğun bir çalışması var."

Bakırhan, Siirt'in hayvancılıkla uğraşan bir kent olmasına rağmen bir et entegre merkezinin olmamasının büyük bir eksikli olduğunu, bu açığı kapatmak için bir mezbahane kurulmasını ele aldıklarını kaydetti.

Siirt'e bağlı tüm ilçelerde bir kültür merkezi olmasına rağmen merkezde belediyeye ait bir kültür sarayının olmamasından yakınan Bakırhan, "Siirt'te bütün bürokrasinin, kurumların kullanabileceği bir alan yok. Biz bu konunda sadece belediyenin değil tüm kesimlerin yararlanabileceği bir merkezin kurulması yönünde çalışma yürütüyoruz. İnşallah taziye ve kültür merkezine dair projemizin temelini yıl başına kadar atacağız ve şehrimizi gözle görülür bir kültür merkezine kavuşturacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Siirt Belediyesi Tuncer Bakırhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title