Haberler

Siirt Belediye Başkanı Bakırhan, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan, merkeze bağlı köy muhtarları ile verilen yemekte bir araya geldi.

Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan,  merkeze bağlı köy muhtarları ile verilen yemekte bir araya geldi.

Öğretmen evinde merkeze bağlı köy muhtarlarına verilen yemeğe, Başkan Bakırhan, DBP Siirt Eşbaşkanı Kıymet Mut,  HDP Siirt İl Eşbaşkanı Dilber Sevim, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Burada konuşan Bakırhan, ilde bulunan belediyeler olarak, il genel meclis üyeleriyle birlikte köyler arasında ayrım yapmadan olanaklarını paylaşacaklarını söyledi.

Halkın iradesiyle seçilmiş muhtarların da diğer seçilmişlerden hiçbir farkının olmadığını ifade eden Bakırhan, "Her birimiz kendi cephemizden küçük veya büyük bir kitle tarafından uygun görülmüş ve seçilmişiz. Bu nedenle seçilen tüm arkadaşlara seçen iradeden dolayı saygı duyuyoruz. Kendilerine büyük bir değer biçiyoruz" dedi.

Belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve muhtarlar olarak dört yıl birlikte çalışma yürüteceklerini kaydeden Bakırhan, şöyle konuştu:

"Bu 4 yıl içinde kentte bulunan tüm seçilmişler ile dayanışmak, dertlerimizi, sorunlarımızı paylaşmak, zaman zaman ortaya çıkan ihtiyaçlarını birlikte çözmeye çalışmak ve karşılamak amacımızdır. Çekinmeden sorunlarımızı, dertlerimizi, eleştirilerimizi, önerilerimizi ortaya koyalım. Nihayetinde aynı kentte yaşıyoruz, aynı kenttin seçilmişleriyiz. Bu kentin A köyü ile kent merkezi arasında bir fark olmadığının tekrar altını çiziyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Tuncer Bakırhan DİLBER SEVİM Siirt Mut Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title