Haberler

Siirt Bayan Futbol Takımı 'Genç Kızlar Şampiyonası'nda 2. Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kadınlar Futbol Ligi'nde mücadele eden Siirt bayan futbol takımı, Van'da düzenlenen 'Genç Kızlar Futbol Şampiyonası'nda 2.oldu.Van Şehir Stadı'nda 3 gün düzenlenen şampiyonaya 6 takım katılırken, Siirt...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kadınlar Futbol Ligi'nde mücadele eden Siirt bayan futbol takımı, Van'da düzenlenen 'Genç Kızlar Futbol Şampiyonası'nda 2. oldu.

Van Şehir Stadı'nda 3 gün düzenlenen şampiyonaya 6 takım katılırken, Siirt temsilcisi bayanlar futbol takımı, Muş bayanlar takımını 4-2'lik skorla yendi. Ağrıspor'u 7-0'lık skorla geçen Siirt takımı, finalde karşılaştığı Hakkari bayanlar futbol takımı'na 3-1'lik skorla yenilerek 2'ci oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Siirt Bayanlar Futbol Takımı Antrenörü Zeki Eren, Siirt'in şampiyonaya genç kızlar ve yıldız kızlar kategorilerinde katıldığını ifade ederek, alınan derecelerin gelecek adına umut vaat ettiğini söyledi. Eren, "Siirt'te bayanlar futbol takımını 2012 yılının ortalarında kurduk. Çok kısa sürede önemli başarılar elde eden takım gelecek adına umut vaat ediyor. Amacımız erkek futbolunun yanında bayanların da futbol oynayabileceği bir ortam oluşturmaktır. İlimizde bayan futboluna olan ilgi arttı. 18 futbolcu ile kurduğumuz takımda bugün lisanslı bayan sporcu sayımız 40'a ulaştı. Yetiştirdiğimiz birkaç futbolcu da büyük takımların yakın markajı altında, bölgemizin birçok takımı bu kızlarımıza transfer teklifi yaptı. Ayrıca iki kızımızı da milli takım tarafından kampa davet edildi. Bu başarılarımız bölge takımları ve özellikle federasyonun dikkatini çekti. Bu yıl içinde Siirt'te bayanlar Futbol okulunu da hizmete açmayı hedefliyoruz, bu hedefimize ulaşmamız durumunda çok sayıda yetenekli sporcuları Türk futbolu ve milli takıma kazandıracağız" dedi.

Eren, Türkiye Futbol Federasyonu 2013-2014 sezonu 2. Ligi'ne hazır olduklarını ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu da sözlerine ekledi - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Eren Siirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title