Haberler

Side Gençlik Merkezi Madalyaya Doymuyor

Antalya’nın Manavgat İlçe Belediyesi Side Gençlik Merkezi Karate Takımı, Ağustos ayında Alanya ve Ankara’da katıldığı iki şampiyonada toplam 13 madalya kazandı.

Antalya'nın Manavgat İlçe Belediyesi Side Gençlik Merkezi Karate Takımı, Ağustos ayında Alanya ve Ankara'da katıldığı iki şampiyonada toplam 13 madalya kazandı.

Side Gençlik Merkezi Karate Antrenörü Emine Akgün, kendilerine her türlü desteği veren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e teşekkür etti.

Akgün, 8-9 Ağustos tarihleri arasında Alanya Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda toplam 10 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen Uluslararası Alanya Cup Karate Şampiyonası'nda Kumite dalında 1 birincilik, 1 ikincilik ve 9 üçüncülük elde edildiğini belirtti.

22-24 Ağustos tarihleri arasında Ankara Mamak Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen 7. Zafer Kupası Şampiyonası'na 3 sporcuyla katılan Side Gençlik Merkezi Karate Takımı'nın Kumite dalında 2 madalya kazandığını belirten Akgün, Yıldızlarda Osman Emek'in 50 kg Kumite dalında ikincilik, Gençlerde Buse Bilir'in ise 59 kg Kumite dalında üçüncülük elde ettiğini bildirdi.

Başarıların tesadüf olmadığını ifade eden Antrenör Emine Akgün, "Düzenlenen iki şampiyonaya aylar öncesinden yoğun bir tempoda hazırlandık. Eylül ayında yapılacak İstanbul ve Denizli'deki şampiyonalara da aynı şekilde hazırlanarak Manavgat'ı en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Manavgat Antalya Alanya Side Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title