Haberler

    Sıcak Tatlılar Atölyesi

    Tatlı sevenleri Le Cordon Blue mutfağına alalım!Katılımcıların 2 farklı lezzette sufle bazlarını ve Fransız klasikleri arasında yer alan "tarte tatin" reçetesini öğreneceği programda dondurma ve sorbet yapım tekniği de yer alacaktır.

    Tatlı sevenleri Le Cordon Blue mutfağına alalım!

    Katılımcıların 2 farklı lezzette sufle bazlarını ve Fransız klasikleri arasında yer alan  "tarte tatin" reçetesini öğreneceği programda dondurma ve sorbet yapım tekniği de yer alacaktır. Uluslar arası Le Cordon Bleu şefleri tarafından verilecek bu eğitimle sufle yapımının tüm incelikleri gösterilecektir.

    Ders içerikleri: Çikolatalı Sufle

    Sıcak Ahududulu Sufle

    Egzotik Soğuk Sufle

    Portakallı Krep Suzette

    Tarte Tatin

    Ücrete dahil hizmetler: Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi

    gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir.

    Kurslar maksimum 16 kişiliktir.

    Süre: 1 gün

    14 Ocak Cumartesi 10: 30 – 17: 00

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title