Haberler

Sıcak Hava Sahilleri Hareketlendirdi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Akyaka sahili- Denize girenler- Rüzgar sörfü yapanlar- Kadın Azmağı Deresi tekne turları Muğla'da sıcak hava, sahilleri hareketlendirdi Muğla ve ilçelerinde hava sıcaklığının 30 dereceyi bulmasını fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, sahilleri hareketlendirdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Akyaka sahili- Denize girenler- Rüzgar sörfü yapanlar- Kadın Azmağı Deresi tekne turları Muğla'da sıcak hava, sahilleri hareketlendirdi Muğla ve ilçelerinde hava sıcaklığının 30 dereceyi bulmasını fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, sahilleri hareketlendirdi.Deniz suyu sıcaklığının 20 derece ölçüldüğü Ula ilçesindeki Akyaka, Akçapınar, Çınar ve Turnalı sahilleri, yaz sezonunu aratmadı. Bazı vatandaşlar ise ormanlık alanlarda piknik yapmayı tercih etti.Yakın illerden otobüslerle gelerek Kadın Azmağı Deresi'ne düzenlenen turlara katılan turistler, dereyi gezdi. Akçapınar sahilinde bazı vatandaşlar kano keyfi yaptı. Akyaka Mahallesindeki Akçapınar sahili de sörfçüleri ağırladı.Hava sıcaklığının 30 dereceyi bulduğu Bodrum ve Fethiye sahillerinde de yerli ve yabancı turistler denizin tadını çıkardı.Paraşüt tutkunları ise Babadağ'ın bin 200 metrelik pistinden yamaç paraşütüyle uçarak Ölüdeniz'in manzarasını havadan izleme fırsatı buldu.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Akyaka Muğla Ula Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title