Haberler

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Fonseca: "Asla Rehavete Kapılmayacağız"

LVIV / DHAUEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanş maçında yarın temsilcimiz Medipol Başakşehir'i konuk edecek Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Paulo Fonseca, Arena Lviv'de düzenlenen basın toplantısında konuştuPortekizli çalıştırıcı, güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını dile getirerek, "Biz tabii ki Başakşehir'in oyununu iyi analiz ettik. Karşımızda çok iyi bir takım var. Fenerbahçe galibiyetiyle de motivasyonları yüksek. Yarın ki maçta onlardan daha iyi oynamak istiyoruz.

LVIV / DHA

UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanş maçında yarın temsilcimiz Medipol Başakşehir'i konuk edecek Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Paulo Fonseca, Arena Lviv'de düzenlenen basın toplantısında konuştu

Portekizli çalıştırıcı, güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını dile getirerek, "Biz tabii ki Başakşehir'in oyununu iyi analiz ettik. Karşımızda çok iyi bir takım var. Fenerbahçe galibiyetiyle de motivasyonları yüksek. Yarın ki maçta onlardan daha iyi oynamak istiyoruz. Rakibimizden ilk maça göre teknik

açıdan daha kaliteli oyun bekliyoruz, çünkü bu maç onlar için çok daha önemli olacak. Biz ise asla rehavete kapılmayacağız. Çünkü bu maçın önemini biliyoruz. Şampiyonlar Ligi'nden elendiğimiz Young Boys maçları bize iyi bir ders oldu" dedi.

Bu arada Fonseca, futbolculardan Duarte, Shevchuk, Kanibolotskiy ve Azevedo'nun sakatlığı nedeniyle yarın forma giyemeyeceğini söyledi.

Ukrayna ekibinin Brezilyalı forvet oyuncusu Taison da önemli bir şu ifadeleri kullandı;

"Yarınki maç çok önemli ve tüm takım arkadaşlarım olarak bunun farkındayız. İyi bir maç oynayacağımıza inanıyoruz. Brezilya Milli Takımı'ndan davet aldım, bu nedenle de çok mutluyum. Bu davet performansıma da olumlu yansıyacaktır. Bana güvenen herkese çok teşekkür ederim."

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Bu arada Shakhtar Donetsk, Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını karşılaşmanın oynanacağı Lviv Arena'da yaptığı antrenmanla tamamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Shakhtar Donetsk Başakşehir Lviv Spor Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title