Haberler

Sgk Personeli, Yuvada Yaşayan Çocuklarla Kahvaltı Yaptı

Çanakkale SGK İl Müdürlüğü, ‘Gönül Elçileri’ projesi kapsamında Hamiyet Feridun Sözen Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvasında yaşayan çocuklar için kahvaltı düzenledi.

Çanakkale SGK İl Müdürlüğü, 'Gönül Elçileri' projesi kapsamında Hamiyet Feridun Sözen Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvasında yaşayan çocuklar için kahvaltı düzenledi.

Çanakkale SGK İl Müdürlüğü, çocuk yuvasında kalan çocuklarla kahvaltıda bir araya geldi. SGK İl Müdürü Basri Tümsek, "Çocuklarımız bizim yarınlarımız, geleceğimizdir. Onların ev atmosferinde sevgiyle yetişmesi gelecekte topluma kolay entegre olan, yararlı birer birey olmaları açısından çok önemlidir. Böyle bir ortamı çocuklarımıza sağlayanlara çok teşekkür ederiz. Devletimiz, bu çocuklarımızın hiçbir şeye ihtiyacı olmadan yetişmeleri için gerekli her türlü katkıyı sağlamaktadır. Ancak burada çocuklarımızın temel ihtiyacı olan sevgi ve ilgidir. Biz çocuklarımızı severken onlarından bize olan çok yoğun sevgisini hissettik. Bu müthiş bir duygu. Bizler çocuklarımıza sevgi dolu yüreklerimizi açmalıyız, çünkü onların gelecekte öz güveni olan birer birey olarak yetişmeleri açısından son derece önemlidir. Unutulmamalıdır ki; çocuklarımıza yapılacak her türlü destek yarınlarda ülkemizi daha güçlü kılacaktır" dedi. Tümsek, tüm çocuklara ajanda, kalem, hikaye kitabı gibi hediyeler verdi.

Çanakkale Aile Sosyal Politikalar Müdürü Ersin Fırat, "Devletimiz çocuklarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılıyor. Bizim toplumumuzdan istediğimiz onlara sadece sevgilerini vermeleri. Bu gün çocuklarımıza en güzel hediye olan sevgilerini veren ve bu konuda herkese örnek olan İl Müdürü Basri Tümsek ve heyetine teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Çanakkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title