Haberler

Sgk Malkara Şube Müdürü Hatice Çolak: "Malkara'ya Geldiğim İçin Çok Şanslıyım"

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malkara Merkez Müdürü Hatice Çolak, Malkara halkının neşeli olduğunu ifade ederek Malkara’ya geldiği için çok şanslı olduğunu söyledi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malkara Merkez Müdürü Hatice Çolak, Malkara halkının neşeli olduğunu ifade ederek Malkara'ya geldiği için çok şanslı olduğunu söyledi.

İstanbul Başakşehir SGK Müdür Yardımcısıyken görevde yükselme sınavı ile Malkara'ya atanan SGK Müdürü Hatice Çolak, Saygın Malkara Gazetesi'ne ziyarette bulunarak İmtiyaz Sahibi Ali Kemal Önder ile görüştü. Malkara halkının cana yakın olduğunu söyleyen Çolak, "Buraya geldiğimde insanların mütevazi, sıcakkanlı, çok neşeli ve güler yüzlü olduğunu gördüm. Hakikaten bu samimiyet ve içtenlik beni çok etkiledi. Dolayısıyla Malkara ilçesi bence çok hoş bir yer. Kendimi çok şanslı hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Yeni hizmet binasına da değinen Çolak, "Binamızın tamamlanmasıyla birlikte ilçemiz hizmet konusunda güzel bir ivme kazandı. O konuda biz de buraya yeni gelmemiz sebebiyle biraz şanslıyız. Yeni hizmet binasında daha güzel imkanlarla Malkaralılar'a daha kaliteli hizmet veriyoruz" dedi.

Ali Kemal Önder de, ziyaretten ötürü Çolak'a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Ali Kemal İstanbul Malkara Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title