Haberler

Sgk İnebolu Hizmet Binası'nda Son Rötuşlar

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde 7 ay önce yapımına başlanan Sosyal Güvenlik Kurumu İnebolu Hizmet Binası’nda son hazırlıklar sürüyor.

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde 7 ay önce yapımına başlanan Sosyal Güvenlik Kurumu İnebolu Hizmet Binası'nda son hazırlıklar sürüyor. 6 ilçeye hizmet verecek olan SGK İnebolu Hizmet Binası yaklaşık 20 güne kadar bitecek. Daha sonra belirlenecek bir tarihte görkemli bir açılış gerçekleşecek.

Aşağı Hatıpbağı Mahallesi İnebolu İlçe Emniyet Müdürlüğü yanındaki alanda zemin dahil 3 kat olarak tasarlanan bina modern ve son sistem teknolojiyle tasarlandı. İnebolu Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Erdoğan Kazandır ve AK Parti İnebolu İlçe Başkanı İsa Karamehmetoğlu, yapımı tamamlanmak üzere olan binayı yerinde inceledi. İnebolu SGK Müdürü Kazandır, binanın son geldiği durum ve açılışı ile ilgili bilgiler verdi. Kazandır, şunları söyledi:

"Bir hafta on güne kadar buranın geçici kabulü yapılacak. Geçici kabulümüz gerçekleştikten sonra il müdürümüzle oturacağız, konuşacağız. Elektrik aboneliğimiz, su ve Telekom aboneliğimiz tamamlanmak üzere. Önce binamızın temizliği ve yerleşme düzeni sağlanacak. Daha sonra dosyalarımızı buraya getirmek suretiyle resmi açılıştan önce burada hizmete başlamayı düşünüyoruz. Ondan sonra ilçe teşkilatları, il müdürlüğümüz ve il teşkilatlarımızla bir araya gelmek suretiyle resmi açılış için bir tarih belirlenecek. O tarihte de kurum başkanlığımız, bakanlığımız, il düzeyindeki mülki amirlerimizin nezaretinde buranın açılışını yapmayı planlıyoruz. Açılış tarihi şuan belli değil. Herhangi bir alt yapı oluşmadı, görüşme yapılmadı. Önce bir geçici kabulü görelim. "

AK Parti İnebolu İlçe Başkanı İsa Karamehmetoğlu da çalışmalarını takip ettiği SGK İnebolu Hizmet Binası'nın çalışmalarını yerinde görmek için ziyaret ettiğini belirterek şunları söyledi: "AK Parti İnebolu İlçe Kongresi'nde dile getirdiğim yeni SGK Hizmet Binamızı yerinde gördüm. Hem de bizim yapabileceğimiz bir şey var mı diye ziyarete geldik. 20 güne Allah nasip ederse burası bitecek. 1 buçuk milyonluk bir iş bu. Müteahhit arkadaşta elinden geleni yapmış. İlçemize yakışır çok güzel bir şey ortaya çıkıyor."

İhaleyi alarak binayı yapan Mühendislik müteahhidi Abdullah Günsin de şöyle konuştu: "Yaklaşık olarak 7 aydır biz buradayız. Proje ve şartnamelere göre elimizden gelen çalışmayı yaptık. Buradaki beton santrali sıkıntıları ve malzeme aksaklıklarından dolayı 1 aylık bir gecikmemiz oldu. Ama elimizden geldiğince çalışarak en kısa sürede burayı hizmete açmayı düşünüyoruz. Şuanda son rötuşlar tamamlanıyor. Binamız eksiksiz ve modern sistemlerle tamamlanmak üzere. Ben Vanlıyım, Van Büyükşehir Belediyesi'nde bile bu kadar modern ve büyük çaplı bir bina yok."

6 ilçeye hizmet verecek olan SGK İnebolu Hizmet Binası'nın açılışından sonra çalışmaların bir an olsun aksamaması için personel takviyesi yapılacağı bildirildi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Kastamonu Ak Parti İnebolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title