Haberler

Sgk İl Müdürü Akkaş'ın Ziyaretleri Sürüyor

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Abdulkadir Akkaş, çıkacak torba yasada SGK alacaklarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin hükümlerin ilgili kesimlere duyurulmasını, yeni düzenlemelerle ortaya çıkan hak ve yükümlülükler konusunda vatandaşların bilgilendirilmesi, toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşturulması ve sosyal güvenlik kavramının yeterince bilinmesine katkı sağlanması amacıyla Kilis‘te ki bazı kurum müdürlüklerine ziyarette bulundu.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Abdulkadir Akkaş, çıkacak torba yasada SGK alacaklarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin hükümlerin ilgili kesimlere duyurulmasını, yeni düzenlemelerle ortaya çıkan hak ve yükümlülükler konusunda vatandaşların bilgilendirilmesi, toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşturulması ve sosyal güvenlik kavramının yeterince bilinmesine katkı sağlanması amacıyla Kilis'te ki bazı kurum müdürlüklerine ziyarette bulundu.

SGK İl Müdürü Akkaş, Kilis Defterdarı Tahir Gök ile yaptığı görüşmede Mecliste görüşülen torba yasanın kanunlaştıktan sonraki olası etkileri hakkında fikir alış verişinde bulundu ve bu görüşmeden birlikte hareket etme kararı alındı.

Akkaş 'ın ikinci durağı Kilis Vergi Dairesi Müdürü Cemal Şengül oldu. Vergi dairesi ile SGK'nun adeta birbirini tamamlayan kurumlar olduğunu belirten Akkaş "İşverenlerimizin sizde bulunan kayıtları bizim için çok önemli, gündemde bulunan yasa için özveriyle çalışmalıyız" dedi.

Üçüncü ziyareti Kilis Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Songül Kadıoğlu'na gerçekleştiren İl Müdürü Akkaş, "Tarım sigortalılarımızın çıkacak torba yasadan azami derecede faydalanabilmeleri için Müdürlüğünüzde ki kayıtlar çok önemli. Belki sigortalılarımız buradaki kayıtlarla emekli olabilecek ya da tam tersi. Bu konuda sizin de çok hassas olduğunuzu biliyorum. Şimdiden size çok teşekkür ederim" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirenKadıoğlu, "Tabi ki vatandaşlarımızın mağduriyetini önlemek adına elimizden geleni yapacağız. Şahsıma göstermiş olduğunuz nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederim" dedi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Kilis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title