Haberler

Sezen Aksu Geri Adım Attı

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, konserinde başörtüsü kararına yaptığı göndermeyle ilgili açıklama yaparak "İnançlarının, fikir ve düşüncelerinin önünde saygıyla eğilirim" dedi.

Sezen Aksu, 29 Eylül 2014 tarihinde İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu sahnesindeki şovunda özgürlükler üzerine dile getirdiği ve tepki çeken sözlerinin ardından resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı.

İşte o açıklama:

İNANÇ VE ÖZGÜRLÜKLERİN ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİRİM

“Meraklıların bilgisine, Sınırsız özgürlükten yanayım. Bir yetişkinin kendi iradesiyle verdiği her kararın, inançlarının, fikir ve düşüncelerinin önünde saygıyla eğilirim ve her türlü ayrımcılığın külliyen karşısındayım. Bütün yaşamım bunun örnekleriyle doludur.

CİNSİYETÇİ YAKLAŞIMI REDDEDİYORUM

Ancak henüz ilkokul çağındaki bir kız çocuğunun başını örterek, onu küçük bir kadına dönüştürmeyi öneren bu cinsiyetçi yaklaşımı sonuna kadar reddediyorum. Mesele budur; sahnede olup biten de hicivdir, şovdur.

Sevgilerimle, Sezen Aksu"

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sezen Aksu İstanbul Harbiye Eylül Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (63)

türk:

ya lütfen böyle önemsiz kişileri haber yapmayın. cok da onemliydi bunun dediği bizim için.

41
9
yanıtYanıtla
MÜSLÜMAN TÜRKİYE:

bu ülkeyi beyenmeyen varsa avrupa orda tutanmı var. . biz bu ülkeyi başörtülü anamızla bacımızla kurduk. . .

30
11
yanıtYanıtla
alper:

allah askina ustune birseyler giyin seni gordukce midem alt ustu oluyor ya kardesim boyle goruntu kirlilerinin haberini yapmayin insaniz midemiz kaldirmiyor

20
13
yanıtYanıtla
zımbacı türk:

bende senin şu yorumcuğunu okuyunca daraldım. . . . hatta sinirim zıpladı

yanıt0
yanıt0
uyarıcı.:

sezen;sen değil misin yarı çıplak gezen?unutma bir gün seni de örtecek kefen. . .

22
11
yanıtYanıtla
KARABÜK:

ÖNCE İNSAN OL BU İŞLER ŞARKI SÖYLEMEYE BENZEMEZ SAYGISIZ EDEPSİZ

19
12
yanıtYanıtla
ANTİCARTCURT:

yürü git. . . . . . . . . . . .

yanıt0
yanıt0
Bavurdulu:

ÖNCE INSAN OL DEYIPTE EDEPSIZ DIEYE HAKARET EDENE BAK HELE

yanıt0
yanıt0
EMRE:

NEYİN KAFASI BU. ÇOCUK KÜÇÜKKEN ARA ARA KAPATILIR Kİ ERGENLİĞE GELDİĞİNDE HOP HADİ BAKALIM KAPAN DENDİĞİNDE DEĞİŞİM ŞOKU YAŞAMASIN. ÇOCUK KÜÇÜKKEN NAMAZ DA FARZ DEĞİLDİR AMA ÖĞRENSİN DİYE KILDIRILIR. TABAK ORUCU KEZA ÖYLE. BAŞÖRTÜ DE ÖYLEDİR. AĞAÇ YAŞKEN EĞİLİR. İSTEYEN İSTEDİĞİ ŞEKLİ VERİR AĞACINA KARIŞAMAZSINIZ ;) ÖZGÜRLÜKSE ÖZGÜRLÜK. İNANÇ ÖZGÜRLÜĞÜ :))

16
14
yanıtYanıtla
EMRE:

DİSLİKE YAPAN ŞAHIS VARSA CEVABIN YAZ :) DİSLİKE İLE OLMAZ ;)

yanıt0
yanıt0
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title