Haberler

Sezai Karakoç Şiirlerle Anıldı

Güncelleme:

Kağıthane Belediyesi bir döneme damgasını vuran ünlü Şair ve Yazar Sezai Karakoç'u anma gecesi düzenlendi.

Kağıthane Belediyesi bir döneme damgasını vuran ünlü şair ve yazar Sezai Karakoç'u anma gecesi düzenlendi.

Sanatı ve düşüncesiyle bir devre mühür vuran şair, yazar ve siyasetçi Sezai Karakoç, Kağıthane Belediyesi tarafından düzenlenen programda anıldı. Gültepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceye Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Mahmut Bıyıklı, sanatçı Seyfullah Kartal ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gecede, Sezai Karakoç'un yaşamı, fikir hayatı, şiirden romana, hikayeden piyese kadar edebiyat dünyasının hemen her alanında verdiği eserler ve şahsiyeti anlatıldı.

Gültepe Kültür Merkezi'nin aktif, dolu dolu bir merkez olduğunu ifade eden Başkan Kılıç, "Her ay yeni bir programla; tiyatro oyunu, sinema gösterimi, konser ve dinletilerle Kağıthaneli komşularımızla buluşuyoruz. Gültepe Kültür Merkezi açılış amacına uygun olarak Kağıthane'ye ve Kağıthaneliye en güzel şekilde hizmet ediyor. Değerli komşularımızın merkeze ve etkinliklere ilgisi de bizleri çok mutlu ediyor" diyerek Sezai Karakoç'u anma programına katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Seslendirme sanatçısı Seyfullah Kartal, usta sanatçı Sezai Karakoç'un şiirlerini okuması ardından program son buldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sezai Karakoç Fazlı Kılıç Kağıthane Gültepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title