Haberler

Seyyar Arabasına Soğutucu Taktı

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde seyyar arabası içindeki etleri sıcaklardan korumak isteyen seyyar satıcı İzzettin Çiftçi, seyyar arabasına soğutucu yerleştirdi.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde seyyar arabası içindeki etleri sıcaklardan korumak isteyen seyyar satıcı İzzettin Çiftçi, seyyar arabasına soğutucu yerleştirdi.

Ceylanpınar'ın aşırı sıcaklarından dolayı iş yapamaz hale gelen seyyar satıcı İzzettin Çiftçi, seyyar arabasının bir kısmına seyyar soğutucu monte etti. Bir gün evde otururken seyyar arabasına soğutucu takabileceği fikrine kapıldığını ifade eden İzzettin Çiftçi " Bir gün evde otururken seyyar arabama soğutucu takmaya karar verdim. Öncelikle evde bulunan eski buzdolabın motor ve soğutucu kısmını sökerek seyyar arabama monte ettim. Bu sayede müşterilerime daha hijyenik bir şekilde ürün satıyorum. Bu yüzden oldukça mutluyum" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ceylanpınar Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title