Haberler

Şeyma Subaşı'dan Kandil Selfie'si

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı, instagram hesabından başörtülü Selfie fotoğrafını paylaştı.

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile beraberliğinden dünyaya gelen 5 aylık kızı Melissa'yla birlikte kandil fotoğrafı çekip Instagram'da paylaştı.

AKŞAM NAMAZINDAN ÖNCE SELFİE

Fotoğrafı Instagram’da paylaşan Subaşı altına da, “ Akşam namazımı kılmadan önce Melissa’mın odasında yanına yatıp resim çektim ve sizinle paylaşmak istedim, bu kadar. Yaşadığım dini gösterip biraz da olsun buna özendiriyorsam ne mutlu bana” yazdı.

İşte o fotoğraf:

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı Kandil Dağı Instagram Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

AYDAelton123_123@mail.ru:

bu kadindan diksiniyorum

18
2
yanıtYanıtla
SAĞDUYUeniscanli@hotmail.com:

AFERİN SANA NİKAHSIZ KIZIM.ADAM SANA BAŞKASI İLE EVLİ OLDUĞUNU SÖYLEMEDİ HERHALDE.ÇÜNKÜ BİR KADININ 'KOCASINI AYARTAN KADIN' OLMAK GERÇEKTEN ÇOK ZOR.EPEY DUA ETMİŞSİNDİR ARTIK....'İMAM NİKAHINIZ' VARSA BİLE 'RESMİ NİKAHLI'KARISI İZİN VERMEDİ İSE 'KUMA'BİLE DEĞİLSİN.ÜSTELİK KURANA GÖRE AÇIK SEÇİK 'ZİNA'İŞLİYORSUN.YİNE KURANA GÖRE EN BÜYÜK ÜÇ GÜNAHTAN(ŞİRK,KUL HAKKI,ZİNA) BİRİDİR.CEZASI DA BU DÜNYA DA GÖRÜLÜR.GENÇ VE GÜZEL KIZSIN.YİNE DE ALLAH YARDIMCIN OLSUN.NE YAPACAKSIN KIZIM.PARA BAZILARININ AKLINI ALIYOR,ŞAŞIRTIYOR.SINAV DÜNYASI....

12
2
yanıtYanıtla
haticehatice_kr45@hotmail.com:

Aman bence sana özenmeyelim biz.Özenirsek yandık desene.

9
3
yanıtYanıtla
Mutsuzyasemin@hotmail.com:

Bunu paylasmaya nee. Gerek duydun

11
0
yanıtYanıtla
Mujde artımujdearti@hotmail.com:

Ay şeymaya bi özendikki sormayın :))) 10 yıldır başını kapadınmı, 2 ayet tweetledinmi, evlilik dışı çocuk , muta nikahı şarlatanlığı, ayakkabı kutusu, halkına zulüm, kul hakkı yemek, ihaleleri kapatmak, serbest, yaşasın bu münafıkların AKP özgürlüğü.

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title