Haberler

Seyitgazi'de Kutlu Doğum Coşkusu

Seyitgazi İlçe Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle "Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet" konulu konferans gerçekleştirildi.

Seyitgazi İlçe Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle "Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet" konulu konferans gerçekleştirildi.

İnönü İlçe Müftüsü Şenol Şahin'in konuşmacı olarak katıldığı konferansa Seyitgazi'li vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Konferansın açılışında konuşan Seyitgazi İlçe Müftü Vekili İbrahim Yakut, Kutlu Doğum Haftası'nın hayırlara vesile olmasını diledi. Yakut, "Hz. Peygamber ve sahabesi gibi bu mecliste toplanarak en güzel birlik mesajı veren vatandaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Ardından sahne alan Seyit Battal Gazi İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, seslendirdikleri ilahilerle katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hazırladığı sinevizyon gösterisinin ardından konferansa başlayan İnönü İlçe Müftüsü Şenol Şahin, "İslam ümmeti bugün, tarihinin en zor süreçlerinden birini yaşamaktadır. Fitne ve tefrikanın batağına saplanan İslam aleminin bir an önce dış güçlerin etkisinden kurtulup Allah'ın ipine sımsıkı sarılmasının vakti gelmiştir. Günümüz Müslümanlarının her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik sağlayabilmesi için Tevhid ve Vahdete ihtiyacı olduğu saklanamaz bir gerçek olarak önümüzde durmaktadır. Müslümanlar olarak üzerimize düşeni yapmalı, Hz. Peygamberin izinden yürümeliyiz. Rabbimizin bizden istediği kardeşliği İslam alemi olarak en kısa sürede sağlayacağımıza benim inancım tamdır" diye konuştu.

Program sonunda Seyitgazi Emniyet Amir Vekili Sezai Erdoğmuş tarafından İnönü İlçe Müftüsü Şenol Şahin'e katılımlarından dolayı çiçek taktim edildi. Ayrıca katılanlara "Peygamberimiz Hz. Muhammed" isimli kitap verilirken, kutlu doğum aşı da ikram edildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şenol Şahin Seyitgazi İnönü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title