Haberler

Seydişehir Leblebisi Konya Uluslararasi Tüyap Fuarında Tanıtıldı

Güncelleme:

Seydişehir Belediyesi, 12. Konya Kent Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarı'nda Seydişehir'in tanıtımı için stand açtı.

Türkiye genelinde 50 ilden 150'ye yakın firmanın katıldığı KTO Tüyap Uluslararası Fuar'ında Seydişehir Belediyesinin açtığı stantta fuarı gezmeye gelen vatandaşlara Seydişehir Leblebisi, Seydişehir'in değerleri ve güzellikleri tanıtıldı. Konya Ticaret Odası TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuara Seydişehir Belediyesi de katılarak stant açtı.

Fuar'ın açılışa Konya Valisi Muammer Erol, Ak Parti Konya Milletvekilleri Mehmet Babaoğlu, Hüsniye Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, diğer ilçelerin belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Konya'da düzenlene Fuar'a katılan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Konya Milletvekilleri Mehmet Babaoğlu, Hüsniye Erdoğan ile birlikte Seydişehir Belediyesi'nin standını ziyaret ederek Seydişehir leblebisi ikram etti.

Büyükşehir Belediyeleri tarafında açılan fuarların ilçelerin tanıtımı için önemli olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;'' Standımızda 700 yıl önce Seyyid Harun Veli Hazretleri'nin Seydişehir'i kurmasıyla birlikte süregelen Seydişehir Leblebisini, Seydişehiri tanıtıyoruz. Ayrıca Seydişehir Belediyesinin çalışmalarını yazılı ve görsel olarak tanıtımını yapıyoruz. Bu tür organizasyonlarla yer almak ilçemizin tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Bize bu imkânı sağlayan Konya Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz." dedi.

Belediyecilikte Konya modeli diye bir model olduğunu; en büyük ve en güçlü belediyeciliğin fuarlarını Konya'da düzenlenmesi gerektiğini ifade eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek; "12'ncisini düzenlediğimiz, kurumsal bir yapıya kavuşmuş belediyecilik fuarı gelecek yıllarda çok daha güçlenerek, bütün holleri tek başına doldurarak yapılmasını arzu ediyoruz. Belediyelere malzeme, inşaat malzemesi üreten firmaların çok önemli rolü var. Şehir kalitesinin artırılabilmesi için iyi malzeme önemlidir. Fuarlarımıza katılan tüm kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Konya Ticaret Odası TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde açılan fuar 4 gün sürdü. Fuara yoğun bir katılım olurken belediyeler de ilçelerinin tanıtımlarını gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tahir Akyürek Seydişehir Konya Güncel Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar?
Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title