Haberler

Seydişehir Esnaf Sanatkarlar Odasından Hijyen Eğitimi

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığı ve Mesleki Eğitim Müdürlüğü tarafından oda üyelerine ve işletme sahiplerine yönelik hijyen eğitimi verildi.
Program kapsamında ilk olarak ilçedeki 60 erkek kuaförlerine iki...

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığı ve Mesleki Eğitim Müdürlüğü tarafından oda üyelerine ve işletme sahiplerine yönelik hijyen eğitimi verildi.

Program kapsamında ilk olarak ilçedeki 60 erkek kuaförlerine iki grup halinde eğitim verildi. Açılan üçüncü gruba ise 33 bayan kuaförü katılarak kurs almaya başladı. Düzenlenen programa katılan ilk iki grubun sertifikaları düzenlenen program ile verildi.

Seydişehir Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, "Esnaf ve Sanatkarlarımızın iş yerlerindeki hizmet kalitesini ve müşteri ile esnaf sağlığını son derece ilgilendiren bu programın ilk sertifikalarını kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz. Oda üyelerimizin en kaliteli hizmeti en uygun ve hijyenik şekilde sunmaları temel arzumuzdur. Bu noktada üyelerimize yönelik bütün eğitim ve çalışmalarımız bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada devam edecek" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan ise, programı hazırlayan Esnaf Sanatkarlar Odası ile Mesleki eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederek, "Düzenlenen programın oldukça önemli bir program olduğunu belirtmek istiyorum. Çünkü insan hayatı çok önemli, bizim bazen gözden kaçırdığımız küçük ayrıntılar dikkat edildiği zaman ne kadar önemli olduğunu sonradan anlayabiliyoruz. Önemli olan öğrenmekle birlikte uygulamak, bunu uygulamaya başladığınız zaman sizden hizmet alanlar bu farkı görecekler ve sizde mutlu olacaksınız hizmet alanda" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seydişehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title