Haberler

Seydişehir'de Jandarmadan Bilgilendirme Toplantısı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından “Toplum Destekli Güvenlik Hizmeti” kapsamında Ortakaraören, Kesecik, Bostandere, Çavuş kasabaları ile çeşitli köylerde bilgilendirme toplantıları düzenlendi.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından "Toplum Destekli Güvenlik Hizmeti" kapsamında Ortakaraören, Kesecik, Bostandere, Çavuş kasabaları ile çeşitli köylerde bilgilendirme toplantıları düzenlendi.

İlçe Jandarma Komutanlığı görevlileri, bilgilendirme ve bilinçlendirme toplantılarında vatandaşlara dolandırıcılık, hırsızlık, kişisel güvenlik gibi konularda alınabilecek tedbirleri anlattı ve bu konularda duyarlılık beklediklerini ifade etti. Özellikle kış aylarında arazide bağ ve bahçelerin başı boş olması, vatandaşların evlerine erken çekilmesi nedeniyle hayvan hırsızlığı, kablo, tel, su motoru gibi hırsızlık olaylarında artış gözleniyor. Bu toplantıları yapma amacının köy ve kasabalarda oturan vatandaşları uyarmak olduğunu belirten İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Oyanık, "Jandarma olarak halkımızın yanındayız. Vatandaşlarımız da bizleri herhangi bir şüpheli durumda haberdar ederek yardımcı olurlarsa bu gibi asayiş durumlarında sonuç almamız daha kolay olur" dedi.

Toplantıların ilçe genelinde devam edeceği öğrenildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ortakaraören Seydişehir Kesecik Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title