Haberler

Seydaoğlu'nun Eşi Engellilere Yardımlarını Sürdürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Yenişehir Belediye Başkan adayı Sebgatullah Seydaoğlu'nun eşi Nermin Seydaoğlu, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Diyarbakır Şube Başkanlığı ile birlikte engellilere yardımlarını sürdürüyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Yenişehir Belediye Başkan adayı Sebgatullah Seydaoğlu'nun eşi Nermin Seydaoğlu, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Diyarbakır Şube Başkanlığı ile birlikte engellilere yardımlarını sürdürüyor.

TSD Diyarbakır Şube Başkanlığı ile birlikte engelli vatandaşları tespit ederek ziyaret eden Seydaoğlu, Şehitlik Mahallesi'nde ikamet eden 3 kişiye tekerlekli sandalye hediye etti. Yüzde 90 oranında iş göremez raporu olan engelliler aldıkları tekerlekli sandalye karşısında duygulandı. Engellilerin yüzünü güldürmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Nermin Seydaoğlu, bu vatandaşlara ulaşmalarında kendilerine destek veren TSD Diyarbakır Şube Başkanlığı'na teşekkür ettiğini söyledi. Seçim çalışmaları kapsamında kadınlarla buluşmaya devam ettiklerini belirten Seydaoğlu, imkanları nispetinde Diyarbakır'daki engellilere yardımcı olacağını dile getirdi. Nermin Seydaoğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte tekerlekli sandalyeleri sahiplerine teslim eden TSD Diyarbakır Şube Başkanı Mihdat Kavmaz ise toplumun engellileri görmezden gelemeyeceğini söyledi. Kavmaz, "Bu engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye hediye eden Nermin Seydaoğlu'na teşekkür ederiz. Seydaoğlu sürekli olarak bize bu konuda destek verip duyarlılığını göstermektedir. Biz de gittiğimiz her yerde engelliler yapmak istediğimiz çalışmaları anlatıyoruz. Şuan engelli kardeşlerimiz için sürpriz bir projemiz var. Bu projemiz engelli kardeşlerimiz için büyük umut olacaktır. Projemiz bittiğinde bunun müjdesini vereceğiz. Engellileri yaptığımız ziyaretlerde bizleri yalnız bırakmayan Nermin Seydaoğlu, AK Parti Yenişehir İlçe Belediye Başkanlığı meclis üyesi Necla Çeri'ye teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Engellileri ziyaret eden AK Parti Yenişehir Belediye Başkanlığı meclis üyesi Necla Çeri de herkesin engelli adayı olduğunu ve bundan dolayı da toplumun engellileri dışlamaması gerektiğini söyledi. Çeri, "Biz sizin görmeyen gözünüz, duymayan kulağınız, tutmayan ayağınız olmaya geldik. Derdiniz bizim derdimizdir. Üzüntünüz bizim üzüntümüzdür. Her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyorum. Çünkü ben de bir engelli adayıyım" şeklinde konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Yenişehir Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title