Haberler

Sevginin Gücü Sezen Aksu Şarkılarıyla Renklendi

Güncelleme:

"Sezuş'un Hikayeleri: Efe ile Bulut Osman Bey'e Karşı", yoğun istek üzerine Sevgililer Günü'nde de Ülker Sports Arena'da sergilenecek.

IEG Family'nin oyunlaştırdığı Türkiye'nin çocuklara yönelik en büyük müzikli tiyatrosu "Sezuş'un Hikayeleri: Efe ve Bulut Osman Bey'e Karşı", Finansbank ana sponsorluğunda çıkacağı Türkiye turnesi kapsamında, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde bir kez daha İstanbullu çocuklara eğlenceli bir hikaye ile hayvan sevgisini anlatacak.

Sezen Aksu'nun "Çakkıdı", "Şarkı Söylemek Lazım", "Adem Olan Anlar", "Tiki Tak" gibi bestelerinden uyarlanan şarkıların yer aldığı, yönetmenliğini ve koreografisini Emre Çelik'in yaptığı "Sezuş'un Hikayeleri: Efe ve Bulut Osman Bey'e Karşı", hayvan sevgisi, hoşgörü, saygı, empati ve sadakat gibi önemli mesajlarla miniklerin hayal dünyasına sesleniyor. Sevginin gücünü renkli bir gösteriyle anlatan oyun, 15 Haziran'a kadar sürecek Türkiye turnesinde, çeşitli illerdeki yaklaşık 90 gösteri ile yüzbinlerce çocuğa "merhaba" diyecek.


Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Sezen Aksu Finansbank Türkiye Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title