Haberler

"Sevgi Mi, Saygı mı Münazara" Etkinliği

Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği katkılarıyla Gazi Ortaokulu tarafından "Sevgi mi, Saygı mı Münazara" etkinliği düzenlendi.

Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği katkılarıyla Gazi Ortaokulu tarafından "Sevgi mi, Saygı mı Münazara" etkinliği düzenlendi.

Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi (AKM) küçük salonunda, Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği katkılarıyla Gazi Ortaokulu tarafından "Sevgi mi, Saygı mı Münazara" etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Zonguldak Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Gök, Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Başkanı Nejdet Özkan, Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Yıldız Pekince ve personeli, Gazi Ortaokulu Müdürü Mustafa Öztürk, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte konuşma yapan Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Nejdet Özkan, "Sevgi mi, saygı mı münazara konusu yaşamımızı yitirmeye başladığımız duygusallığımızı anlatmak için burada toplandık. Sevginin, saygının birlikteliği ayrım gerektirmeden olmazsa olmazları. Bizler, bu duygusallığı kaçırmak üzeriyiz. Gençlerimiz konu hakkında neler düşündüklerini anlatmasını çok istedik. Bunun içinde böyle bir etkinlik düzenledik" dedi.

Ardından konuşma yapan Gazi Ortaokulu Müdürü Mustafa Öztürk ise "Çocuklar bu etkinlikte, sevgi, saygı ve toplum üzerindeki önemini öğrenmiş olacaklar. Sevgi ve saygı bir bütün olarak değerlendirilmelidir. Sevgi olmadan saygı, saygı olmadan da sevgi olmaz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından katkılarından dolayı Zonguldak Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Gök ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Yıldız Pekince'ye teşekkür belgesi verildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Öztürk İbrahim Gök Zonguldak Akm Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title