Haberler

Servis Malzemeleri Altın Portakal'dan

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Desteği ile Antalya Kültür Sanat Vakfı (aksav) Tarafından Düzenlenen 47

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen 47. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde bir yeniliğe daha imza atılıyor. Festivalin görsel iletişim materyalleriyle bezenmiş servis altlıkları, kağıt bardaklar, çerez tabakları; festivalle işbirliğine giden otellere, lokantalara, kafelere, dernek ve lokallere dağıtılıyor.

Sinema salonlarına ve açık hava sinemalarına ise film izleyicilerinin patlamış mısır keyfi sürmesi için popcorn kutuları dağıtılıyor.

Festival yönetimi tarafından 50'şer bin adet yaptırılan yiyecek-içecek servis materyallerinin dağıtımında öncelik Kalekapısı esnaf ve sanatçı derneklerine verildi. 'Kalekapı Esnafları Güçlendirme ve Kalkındırma Derneği'ne (KALEDER) gönderilen malzemeler, Yönetim Kurulu ikinci Başkanı Hasan Kilit tarafından teslim alındı. Kalekapısı'nda bulunan Antalya Sanatçılar Derneği'ne gönderilen malzemeler ise ANSAN Başkanı Taci Alpaslan'a teslim edildi. KALEDER ikinci Başkanı Hasan Kilit, Kalekapısı bölgesinde 5 bin servis malzemesi takımı dağıtılacağını; dağıtımların şimdiden başladığını belirterek AKSAV yönetimine teşekkür etti. Altın Portakal'lı malzemeler, diğer esnaf derneklerine de etap etap gönderilecek.

28 Eylül 2010 Salı akşamı Ramada Otel'de düzenlenecek tanıtım resepsiyonunda da kullanılacak Altın Portakal'lı servis malzemelerinin dağıtımının yapıldığı diğer mekanlar şu isimlerden oluşuyor: 7 Mehmet Restoran (Atatürk Kültür Parkı), Ship İnn Restoran (Atatürk Kültür Parkı), Lara Balıkevleri (Konyaaltı, Lara Yolu), Club Arma (Yat Limanı), Ramada Otel, Hill Side Su Otel, 5M Migros, Balerin Kafe, Alp Paşa Otel, Roma Restoran (Yat Limanı), Monopoly Cafe (Işıklar), Bizim City (Işıklar), Kahverengi Kafe (Yalı Caddesi), Ehlikeyf (Lara Yolu), Urcan Restoran (Işıklar), Özdoyum Lokantası (Eski Sanayi), Ayka Vital Port Otel (Duacı), Hayal Teknesi (Konyaaltı), Havalimanı İç ve Dış Hatlar kafeleri, Topkapı İçecek (Organize Sanayi).

Altın Portakal adına düzenlenecek tüm kokteyllerde, tanıtım resepsiyonlarında, yiyecek-içecekli toplantılarda, Akdenizli-Ebru Akel'li festival afişinin imgeleriyle donatılmış bu malzemeler kullanılacak.

(DL-BNY-MHD) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title