Haberler

Seri Tecavüzden Polis Kurtardı

Güncelleme:

Ümraniye'de Polis, 14 Yaşındaki Bir Kız Çocuğuna Tecavüz Ettikleri İddiasıyla 5 Şüpheliyi Gözaltına Aldı.

Ümraniye'de polis, 14 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz ettikleri iddiasıyla 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Küçük kızın bir şüphelinin tecavüzüne uğradığı, polisin eve girdiği sırada iki şüphelinin de çıplak olduğu ortaya çıktı. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Ihlamurkuyu Mahallesi'nde gece 02.00 sularında bir genç kızın kaçırıldığı, baygın halde bir eve sokulduğu ihbarını alan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Ümraniye Asayiş Büro Amirliği ekipleri, belirtilen adrese gitti. Ekipler hiç zaman kaybetmeden evin kapısını kırarak içeriye girdi. 14 yaşındaki P.T'nin çıplak vaziyette ve baygın halde olduğunu gören ekipler, bu sırada evde bulunan ikisi çıplak 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin arasında P.T'nin erkek arkadaşı B. D.'nin (18) de bulunduğu öğrenildi. Baskın yapılan evin sahibinin oğlu Z.P'nin (17) de aralarında olduğu şüpheliler F.T. (17), B.E.T.(17) ve V.Y.(17) emniyete götürüldü.

KÜÇÜK KIZ HASTANELİK OLDU

Baygın olarak bulunan P.T. polisler tarafından hastaneye götürüldü, burada tedaviye alındı. Küçük kız tedavisinin ardından şüphelileri teşhis edeceği Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Yetkililer, hala yaşadığı travmanın etkisinde olduğu gözlenen küçük kızın görevli psikolog gözeteminde ifade vereceğini belirtti.

BİRA İÇİRİP SARHOŞ ETMİŞLER

Şüphelilerin ilk ifadelerinde verdikleri bilgiler olayın dehşetini gözler önüne serdi. İfadelere göre, dün akşam saatlerinde P.T. erkek arkadaşı B.D.'nin 'Buluşalım' mesajı üzerine ailesinden 'Kız arkadaşımla buluşacağım' diyerek izin aldı. B.D. yanındaki 4 arkadaşı ile birlikte Beykoz Ortaçeşme'de P.T ile buluştu. Daha sonra P.T.'nin de aralarında olduğu bu kişiler bir otobüse binerek Ümraniye'ye gitti. Buradaki bir piknik alanında uzun süre sohbet eden şüphelilerden ikisi, tekel bayisine giderek bira satın aldı. Arkadaşı B.D.'nin ısrarını kıramayan küçük kız, iki bira içti. İlk kez bira içiyor olmanın etkisiyle kız sarhoş oldu. Şüpheliler, küçük kızın yarı baygın olmasından istifade ederek, P.T'yi annesi ile babası bir süre önce boşanan, babası konfeksiyon atölyesinde çalıştığı için evi boş olan Z.P.'nin evine götürdü.

KIZ BAYILARAK YERE YIĞILDI

Şüpheliler, yanlarında P.T. ile birlikte Ihlamurkuyu Mahallesi'ndeki eve gittiklerinde, küçük kız kapının önünde bayılarak yere yığıldı. Durumu gören vatandaşların polise haber vermesi üzerine, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri eve gelerek kapıyı kırdı. İçeride bulunan ikisi çıplak 5 şüpheliden, B.D.'nin tecavüzü gerçekleştirdiği, diğerlerinin de sıra beklediği öne sürüldü. Küçük kızın ilk ifadesinde eve gittikleri sırada şüphelilerin "Hangimizin evi müsait" diye konuştuklarını duyduğunu, gerisini ise hatırlamadığını söylediği öğrenildi. Şüphelilerin sorgularının Çocuk Şube Müdürlüğü'nde sürdüğü, olayla ilgili soruşturmanın da devam ettiği belirtildi. Ekiplerin evde yaptığı aramada ele geçirilen deliller de emniyete götürüldü.

Cengiz ÇOBAN- İSTANBUL- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Bakmadan Geçme

RAMS PARK ALİ SAMİ YEN SPOR TESİSLERİ NEREDE, NASIL GİDİLİR? Galatasaray stadına METRO ile nasıl gidilir? GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI! #127942 Galatasaray KUPA TÖRENİ ne zaman, nerede? #9917 GALATASARAY KAÇ PUANLA ŞAMPİYON OLDU? Galatasaray'ı şampiyon yapan puan kaç? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYON OLDU MU 2024? Galatasaray kaçıncı kez şampiyon oldu? SÜPER LİG'DE HANGİ TAKIM KÜME DÜŞTÜ? #9917 Süper Lig'e veda eden son takım hangisi? GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917
Icardi'den Fenerbahçe'ye olay sözler: Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar

Icardi'den Fenerbahçe'ye olay sözler: Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title