Haberler

Sergilediği Fotoğrafları Onkoloji ve Hematoloji Servisine Bağışladı

Balıkesir'de 'Hasretim İstanbul' adı ile fotoğraf sergisi açan onkoloji hastası Ömer Demirbilek, sergilediği fotoğrafları Balıkesir Devlet Hastanesi Onkoloji ve Hematoloji servisine hediye etti.

Balıkesir'de 'Hasretim İstanbul' adı ile fotoğraf sergisi açan onkoloji hastası Ömer Demirbilek, sergilediği fotoğrafları Balıkesir Devlet Hastanesi Onkoloji ve Hematoloji servisine hediye etti.

Balıkesir Ulusal Fotoğraf Müzesi'nde 36 fotoğraftan oluşan 'Hasretim İstanbul' adlı fotoğraf sergisi açan Fotoğraf Sanatçısı Ömer Demirbilek, İstanbul'a duyduğu sevgiyi objektife yansıttı. Onkoloji hastası olan Demirbilek, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tedavi gördükten sonra Balıkesir'de kolunda yaşadığı sıkıntı nedeni ile Balıkesir Devlet Hastanesi Onkoloji ve Hematoloji servisine gittiğini anlattı. Kendisi ile ilgilenilmesinden mutlu olan ve duygulanan Demirbilek, tedavisine Balıkesir'de devam etmeye karar verdiğini söyledi. Ömer Demirbilek, "Kolumda ödem oluştu. Servise gittim. Herkes sizin için bir şeyler yapmak istiyor. Çok duygulandım, çok mutlu oldum. Ben o serviste yaşamı yakaladım. Bugünde 36 fotoğraftan oluşan sergimin fotoğraflarını onkoloji ve hematoloji servisindeki güzel insanlarla paylaşacağım, sergi bitiminde fotoğraflarımı onlara hediye edeceğim" dedi

ÖMER DEMİRBİLEK KİMDİR

1955 yılında Bandırma'da dünyaya gelen Ömer Demirbilek, 1972 yılında Balıkesir Lisesi'ni bitirdi. ODTÜ Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Demirbilek, 1986 yılında fotoğraf ile ilgilenmeye başladı. 1987-1991 yılları arasında yurt dışında 10 kez fotoğraf atölyesi çalışmasına katıldı. 2006 yılında Fotogen (Fotoğraf Sanatı Derneği) üyesi olan Ömer Demirbilek, son yıllarda moda ve güzellik üzerine fotoğrafları ile tanınıyor.

(BD)

24.01.2013 18: 53: 31

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title