Haberler

Serdivan Trafik Park Kocaeli'den Gelen Misafirlerini Ağırladı

Sakarya genelinde eğitim veren kurumların yan sıra, bölge illerden de yoğun talep gören Serdivan Trafik Park’ı Kocaelili öğrenciler ziyaret etti.

Sakarya genelinde eğitim veren kurumların yan sıra, bölge illerden de yoğun talep gören Serdivan Trafik Park'ı Kocaelili öğrenciler ziyaret etti.

Teorik ve uygulamalı eğitimlerin yanı sıra, eğlenceli oyunlarla başta eğitim kurumları olmak üzere tüm vatandaşlara ücretsiz hizmet veren Serdivan Trafik Park, Kocaeli Bahçeşehir Koleji öğrencilerini misafir etti. Eğitim salonunda kendileri için hazırlanan çizgi film ve slaytlar eşliğinde teorik eğitim alan öğrenciler daha sonra Trafik Park görevlilerinin nezaretinde pedallı araçları kullanarak uygulama yapma imkanı buldular. Trafik Park'taki diğer aktivitelere de katılan Kocaeli Bahçeşehir Koleji öğrencileri gün sonunda kendilerine yardımcı olan yetkililere teşekkür ederek Trafik Park'tan ayrıldılar. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahçeşehir Serdivan Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title