Haberler

Serdivan Mahalle Meydanı Projesinde Çalışmalar Devam Ediyor

Serdivan Belediyesi’nin Bahçelievler Mahallesi Güvercin Sokak’ta hayata geçireceği mahalle meydanı projesinde çalışmalar olanca hızıyla devam ediyor.

Serdivan Belediyesi'nin Bahçelievler Mahallesi Güvercin Sokak'ta hayata geçireceği mahalle meydanı projesinde çalışmalar olanca hızıyla devam ediyor.

Çocuk oyun gurupları ile fitness aletlerinin yerleştirildiği, yürüyüş ve bisiklet yollarının tamamlandığı meydanın batı kanadına yapılan mini basketbol sahası ise şimdiden gençlerin gözdesi oldu.

Toplam 4 bin 274 metre kare alan üzerine kurulacak projenin tamamlanmasının ardından Bahçelievler Mahalle Muhtarlığı da meydandaki yeni binasında mahalle sakinlerine hizmet verecek.

Sulama ve aydınlatma çalışmalarının yanı sıra peyzaj işlemlerinin de tamamlandığı meydan; sosyal donatıları, dinlenme alanları ve meydanın ortasına konacak mahalle çeşmesi ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahçelievler Mahallesi Serdivan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title