Haberler

Serçe Sarayı'nda Kullanılan Görkemli Villa Derya Tuna'nın Çıktı

Güncelleme:

Serçe Sarayı dizisinde kullanılan görkemli villanın sahibi Derya Tuna çıktı. Yapım şirketi Tuna'ya her ay 70 bin lira kira ödüyor.

Songül Öden ve Mert Fırat'ın başrollerini paylaştığı 'Serçe Sarayı' dizisine adını veren Serçe karakterinin oturduğu lüks villa, İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna'nın villası çıktı.

HER AY 70 BİN LİRA ALIYOR

Yapım şirketi, görkemli eve her ay bir servet ödüyor. Zekeriyaköy'deki villa, kira bedeliyle saraylara bile taş çıkarıyor. Oğlu İdo Tatlıses'le birlikte Miami'de İbrahim Tatlıses'in yanında bulunan Tuna'ya yapım şirketi aylık 70 bin TL kira bedeli ödüyor.

KULLANMADIĞI İÇİN DİZİLERE KİRALIYOR

İstinye'de oturan Tuna, kullanmadığı evini sık sık dizilere kiralıyor. Derya Tuna ve oğlu İdo Tatlıses, İbrahim Tatlıses'in tedavisi bitene kadar Miami'de kiraladıkları evde kalacak.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İbrahim Tatlıses Mert Fırat Derya Tuna Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

yorum:

boşunamı ibrahim tatlısesin başında kavga çıkıyor

15
0
yanıtYanıtla
ccc:

en iyisi kira geliri olacak bir daire bir ev bir dukkan ayda gelecke 5, 000 tl para. . . . okumasanda olur. . . çalışmasanda olur. . . doktor olsan alırsın ayda bukdar çalış çalış 24 saat işçi olsan 950 tl memur olsan 2500 tl. . okada rpar apul harca oku adam ol. kıymet bılen zaten yok. . . yaşasın zengıunlık :))

15
0
yanıtYanıtla
baranMobil-ANDROID:

eseklerf sizde okuyunda ananiza babaniza sahip cikinn millet ucmuss antalyaya giderr gibii amerikaya gidiyorlarr ben niye gidemiyorumm halk neden gidemiyorr emekli iye gidemiyorr fabrika iscisi niye gidemiyorr cunku bizz besinci sinifizz lanett olsun bu ulkede dogdugumaa

13
1
yanıtYanıtla
ÇulsuzmobilWeb@haberler.com:

Villa almak lazım olmuyor böyle..

13
0
yanıtYanıtla
adaletmikimobilWeb@haberler.com:

Normal sartlarda olsa ibonun su konumunda deyil iki kadinin kavga etmesi suan terk edilmis huzur evinde olurdu lakin mevzu ibrahim tatlises olunca paranin gucu devreye giriyor guzel hatunlar birbirine giriyor iboda kendi icin saniyor adamin sekli kaymisss kim ne yapsin para olmasa.

10
1
yanıtYanıtla
sewinçmobilWeb@haberler.com:

Ee kiminin parası kiminin duası

4
1
yanıtYanıtla
canısı:

akıllı kadın.

4
0
yanıtYanıtla
MEHMET CANDAN:

hayır kurumuna bağışlayabilir ihtiyaç yoksa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title