Haberler

Sera Tokdemir Sinema Filmi İçin 8 Kilo aldı, 35 Yıl Yaşlandı

Güncelleme:

Kertenkele adlı dizinin sevilen oyuncusu, 'Bizim Hikaye' adlı film için yağlı yiyeceklerle beslenerek 8 kilo aldı ve makyajla 35 yıl yaşlandırıldı.

Atv dizisi Kertenkele'nin başrol oyuncusu Sera Tokdemir, 80 darbesi dönemine odaklanan filmdeki, Nimet rolü için makyajla 35 yıl yaşlandırıldı, sekiz kilo aldı. Oyuncu, yaşadığı bu değişimi Brad Pitt'in canlandırdığı Benjamin Button karakterine benzetti. Verdiği bir röportajda Nimet karakterini anlatan ünlü oyuncu, rolünden çok fazla etkilendiği için röportaj başlamadan gözleri doldu.

"GÖZYAŞLARIMI TUTAMADIM"

Dokuz yaşında bir oğlu olduğu için Nimet'in çocuklarıyla verdiği mücadelenin kendisini derinden etkilediğini söyleyen Tokdemir, film için sekiz kilo almış. Hem doğum, hem de yaşlılık sahnelerinde daha inandırıcı olmayı istediği için bol bol yemek yediğini anlatan oyuncu, "Nimet'in yaşadıklarını gerçekten kendim yaşamış gibi hissettim. Bu nedenle sahnelerde gerçekten gözyaşlarımı tutamayıp ağladım" dedi.

"ROLDEN ÇIKMAK İSTEMEDİM"

Çekimler sırasında Kertenkele ve Bizim Hikaye seti arasında mekik dokuduğunu söyleyen Tokdemir, yorgunluktan hiç şikayetçi olmadığını belirtti. Yaşlılık sahnelerinde yüzüne yapılan maske yüzünden cildinin zarar görme riskine bile aldırış etmeyerek: "Bu hikayeye o kadar çok inandım ki bir oyuncu olarak yüzümün zarar görme ihtimalini bile gözardı ettim. Maskenin sekiz saatte çıkması gerekirken ben o rolden çıkmak istemediğim için 13 saat çalıştım." dedi.

(Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sera Tokdemir Brad Pitt Atv Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

oha:

solcular mağduriyet yaşadı buna da mı dinciler konmuş

13
38
yanıtYanıtla
Kurt Mobil-IOS:

Benim bildiğim 12 Eylül'ün mimari Turk ıslam sentezi! Simdi dinciler kendini mağdur gösteriyor hey Gözünü Sevdiğim ülkesi Yahudi' de nasıl oyun bitmiyorsa aynı sekilde Türk'te de oyun bitmiyor

12
22
yanıtYanıtla
UltrASLANMobil-IOS:

Hasta kadın yaaa dizi tutmassa görürüm ben seni

4
14
yanıtYanıtla
JembeyMobil-IOS:

Cok itici bir kadın

6
10
yanıtYanıtla
SailorMobil-IOS:

Çok tatlı bi kadın

10
5
yanıtYanıtla
seydu dumbia:

zaten yaşında görünüyordu

11
3
yanıtYanıtla
melishanmobilWeb@haberler.com:

Off banane

11
2
yanıtYanıtla
ışıl çaldıranmobilWeb@haberler.com:

Çok güzelsin ablacim

6
7
yanıtYanıtla
alicanMobil-ANDROID:

guzel bayan..

8
4
yanıtYanıtla
hasan okmobilWeb@haberler.com:

Kadın güzel parada kazanıyor....

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title