Haberler

"Seni seviyorum" şarkısı oyunculara emanet!

Güncelleme:

14 Ekim'de vizyona girecek olan "Oğlan bizim kız bizim" filminin başrol oyuncuları, Bora Öztoprak'ın unutulmaz şarkısı "Seni seviyorum" şarkısı için stüdyoya girdi.

Yakında Kanal D'de başlayacak olan Altınsoylar dizisinin başrol oyuncusu Aras Aydın ve Pis Yedili, Geniş Aile dizilerinin yıldızı Melis Babadağ'ın başrollerini paylaştığı, Semra Dündar'ın yazıp yönettiği "Oğlan bizim kız bizim" için gerisayım başladı.

Çekimleri İstanbul ve Antalya'da gerçekleşen filmin konusu, oto tamircisi Barış ile düğün organizatörü Zeynep'in, bir radyo programında yarışmadan kazandıkları tatille başlayan maceralarını anlatıyor. Arkadaşlarını alarak gittikleri tatilin ilk dakikalarından itibaren başlayan didişmeler, eski aşkların alabora ettiği duyguları unutturacak mı, yeni bir heyecan kalplerde yerini bulacak mı yoksa küçük bir tebessümle hatırlanan yaz aşkı olarak mı kalacak?

Oyunculuğun yanı sıra müzikle de uğraşan Aras Aydın, filmde Melis Babadağ ile, sözü ve müziği Bora Öztoprak'a ait olan "Seni seviyorum" şarkısını da birlikte seslendirdi. Kayıtlar, filmin müziklerini yapımcı Kemal Öğün'le birlikte yapan Erdinç Şenyaylar'ın stüdyosunda gerçekleşti ve ortaya çok eğlenceli görüntüler çıktı.

"Oğlan bizim kız bizim" filminin yönetmeni ve senaristi Semra Dündar, çekimler esnasında ilk bebeğine hamileydi. Vizyon tarihi 14 Ekim'de hem beşinci filmi hem de aynı tarihlerde oğluna kavuşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Film, Antalya ve Manavgat'ın eşsiz güzelliklerinde, Otium Seven Seas Hotel ve Coral Travel'ın ana sponsorluğunda gerçekleştirildi.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Melis Babadağ Bora Öztoprak Antalya Aydın Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title