Haberler

Sendika Başkanlarından Başkan Çoban'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Afyonkarahisar'da Memur Sendikaları (Memur-Sen) Konfederasyonu'na bağlı sendika başkanları, Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı için AK Parti'den yeniden aday gösterilen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a hayırlı olsun ziyaretinde...

Afyonkarahisar'da Memur Sendikaları (Memur-Sen) Konfederasyonu'na bağlı sendika başkanları, Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı için AK Parti'den yeniden aday gösterilen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti'den Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı için adaylığı kesinleşen Başkan Burhanettin Çoban'a 'hayırlı olsun' ziyaretleri sürüyor. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban bu kez de Memur Sen Konfederasyonu'na bağlı sendika başkanlarının hayırlı olsun dileklerini kabul etti.

Ziyarete, Memur-Sen Afyonkarahisar İl Başkanı ve Eğitim Bir-Sen 1 Numaralı Şube Başkanı Abdullah Çelik, Birlik Haber-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Akif Gencer, Bayındır Memur-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Koç, Enerji Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Abdurrahman Topatan, Bem-Bir Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Murat Gürsan ve sendika yöneticileri katıldı.

Başkan Çoban'ın yeniden AK Parti'den aday gösterilmesinden memnuniyet duyduklarını belirten Memur-Sen Afyonkarahisar İl Başkanı Abdullah Çelik, "Afyonkarahisar geçtiğimiz 5 yıllık dönemde tarihinde görmediği hizmetleri gördü. Bunu hiç kimse inkar edemez. Kentin çehresi değişti" diye konuştu.

Sendika başkanlarına ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Çoban, "İnşallah halkımızın takdiri ile yeniden seçilirsek Afyonkarahisar daha da güzelleşecek ve gelişecek" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Çoban Memur Sen Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title